![]() |
پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=237008) |
RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - Volkan - 18-07-2015 در حد بحث با آدمای خاص نیستی مرسی که با خدافظی خوشحالم کردی بعد از خدافظی هم جواب پیام نمیدم نیای الکی خودتو بکشی ![]() RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - Mr.Unnamed - 18-07-2015 (18-07-2015، 11:04)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خاص ها و شاخ ها شما باشین،آره! همون در حد بحث نباشیم،بهتره! کلا خوشم میاد مردمو شاد کنم!حالا مهم نیست کی میخاد باشه! ننننننن.نرو. تو بری من ب کی بخندم آخه.توروخدا جواب پیام بده. من از دوریت دق میکنم! عزیزم مواظب خودت باش.رسیدی زنگ بزن RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - Mr.world8 - 18-07-2015 الان شما غیبت نمی کنید???? RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - ღSηow Princessღ - 18-07-2015 (18-07-2015، 1:53)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله حقیقت همینه ! کم نداشتیم از این موردا ! پلیس برای چی باید ضد این خانواده که اینقدر قدرتمند و با نفوذ بودند بشه ؟! اگه .. بدونید اول کشته شدن .. بعد از بالای پُل .. توی آب انداختنشون ! به فرض کسی که خودکشی کرده .. خودشو انداخته تو آب چطوری خودشو کشته ؟؟! آدم مرده چطوری میتونه خودشو بندازه تو آب ؟؟؟؟؟!!!! RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - Mr.world8 - 18-07-2015 (18-07-2015، 16:00)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کنار پل سکته کرده افتاده تو آب RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - ღSηow Princessღ - 18-07-2015 پزشکی قانونی .. تشخیص داده که کشته شده ابتدا ! اما بعد به دلایل نا معلومی .. تشخصیش رو عوض کرده ! فرض کنیم سکته کرده ! کسی که سکته کرده میگن خود کشی کرده ؟! RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - mobina joooooooon - 18-07-2015 مسخره بود RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - امیررضا* - 19-07-2015 (18-07-2015، 10:57)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درک نمیکنم اصلا... شما خودت داری به این بنده خدا تهمت میزنی که خودکشی کرده بعد میگی چه قدر راحت تهمت میزنید؟ RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - Volkan - 19-07-2015 من تهمت نمیزنم فقط نتیجه پزشکی قانونی رو گفتم دیگه به خانواده و پزشکی قانونی و پلیس و دادگاههای ایتالیا و کل یهودیها تهمت نزدم RE: پسر رئیس باشگاه یونتوس را می شناسید؟؟؟؟ - Mr.Unnamed - 19-07-2015 مردم خدافظی میکنن! بعد دوباره میان! جالبه! جالبیش اینه ک متفاوت ظاهر میشن! ![]() همه شدن ی پا امیر تتلو! ب قول خودش: خدافظی کردم ولی بازم ک اومدم....!!!! خوش باشین...! درضمن بهتره درمورد اسلام بیشتر تحقیق کنیم! حداقل معنی حکم های سادشو بفهمیم! آخه غیبت؟؟؟؟ ![]() |