ببین شخصیتتو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ببین شخصیتتو (/showthread.php?tid=235406) |
RE: ببین شخصیتتو - dordaneh - 22-08-2015 ✳️ ﺷﻬـــــﺮﯾﻮ ﺭshahrivar خوش شانس و اهل صميميت، پايبند به قول و قرار، صادق و خيرخواه، رک گو. گاه منفى گراست و نيمه خالى ليوان را مى بيند، احساساتی، بی ریا و خوش قلب. عشق متولد شهریور بسیار کم شعله، اما جاودانه و با حرارت است. تقریبا RE: ببین شخصیتتو - MeiChiLu - 22-08-2015 ✳️ ﺩﯼ day خانواده دوست و قدرت طلب، خوش فكر و خوش شانس، صميمى و خوش برخورد، شجاع و با اعتماد به نفس، قدرشناس و با محبت، متولد دى بسيار صادق و بى ريا است. درون گرا و موفق، در عشق كم تظاهر اما با كمى حوصله متوجه آن خواهيد شد كه در سينه او چه قلب گرم و عاشقى در حال تپيدن است اکثرش نیس RE: ببین شخصیتتو - ϟ Gσтнıc ναмρıяє Gıяʟ ϟ - 22-08-2015 ✳️ ﺁﺫﺭazar مهمان دوست و بسيار معاشرتى، مهربان و خلاق، خوش گذران و خواهان آزادى، متفکر، مرموز و متغیر، مقاوم، رازدار و گاهى خسيس، متولد آذر دارای رفتاری افراطی در غم و شادی است. به عشق با چشمی شاعرانه نگاه می کند و اگر عاشق شما باشد ديگر در رفتار او اثرى از منطق به چشم نمى خورد. خیلیاش درست نیست RE: ببین شخصیتتو - 1381mohammadreza - 22-08-2015 پرچم ابانی ها بالاست ✳️ ﺁﺑــــــــــــﺎﻥ گرم و جذاب، موقع شناس و بااستعداد، داراى آرامشى درونى در عين حال عاشق هيجان، با سليقه و بسيار دلسوز، متولد آبان داراى قدرت فكرخوانى است و گول نمى خورد، در قبال كسی كه دوست دارد بسیار صادق و وفادار و اگر در قلبش جايى باز كنيد براى هميشه آنجا جاى شماست. RE: ببین شخصیتتو - مانیا مانیا - 11-09-2015 فروردین RE: ببین شخصیتتو - zahra/123 - 11-09-2015 اوخییی..اسفندم RE: ببین شخصیتتو - هلی - 11-09-2015 ✳️ ﺷﻬـــــﺮﯾﻮ ﺭshahrivar خوش شانس و اهل صميميت، پايبند به قول و قرار، صادق و خيرخواه، رک گو. گاه منفى گراست و نيمه خالى ليوان را مى بيند، احساساتی، بی ریا و خوش قلب. عشق متولد شهریور بسیار کم شعله، اما جاودانه و با حرارت است. خودم شهریورم..... ولی اونی ک قدرشو ندونستم و الان تو کماس ابانیه..... ✳️ ﺁﺑــــــــــــﺎﻥ aban گرم و جذاب، موقع شناس و بااستعداد، داراى آرامشى درونى در عين حال عاشق هيجان، با سليقه و بسيار دلسوز، متولد آبان داراى قدرت فكرخوانى است و گول نمى خورد، در قبال كسی كه دوست دارد بسیار صادق و وفادار و اگر در قلبش جايى باز كنيد براى هميشه آنجا جاى شماست. واسش دعا کنین لطفا RE: ببین شخصیتتو - شیطون بلای سایت - 11-09-2015 من مردادیم بیشترش درست بود RE: ببین شخصیتتو - آنیتا81 - 11-09-2015 واسه من که درست بود شهریورم ولی به نظرم این که آبانیا می تونن ذهن بخونن دروغه. RE: ببین شخصیتتو - ✓SHINE AGAIN✓ - 11-09-2015 ✳️ ﻣــــــــــﺮﺩﺍﺩ mordad باهوش و جذاب، شاد و با شخصيت، خواهان تجمل و زندگی لوکس، عشق با روح متولدين اين ماه عجين شده و بى عشق نمی تواند زندگی کند. درون او گربه ای است كه می خواهد مدام ناز و نوازش و ستایش شود. ﻣﺮﺩﺍﺩﯼ ﻏﺮﻭﺭﺵ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ و اگر به خاطر شما پا روى غرورش گذاشت بدانيد عاشقانه دوستتان دارد. تکراری و خیلی قدیمی بود ولی تا حدودی درسته تا حدودی من خواهان تجمل نیستم اصن اما بقیش درست بود دوستم ندارم مدام ناز و نوازش بشم متنفرم مگه عقده ایم |