انجمن های تخصصی  فلش خور
روش های خیط کردن پسرا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: روش های خیط کردن پسرا (/showthread.php?tid=226431)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: روش های خیط کردن پسرا - دکتر دیوونه - 04-06-2015

(04-06-2015، 20:06)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اصلا میدونی زمین با کدوم ز نوشته میشه.

اوه نکنه تو میدونی؟
بابا دانشمند

RE: روش های خیط کردن پسرا - AMIR ALI 22 - 04-06-2015

ببین چقد مهمیم ما آقایون!
هه……!!

RE: روش های خیط کردن پسرا - Xx - wounded -xX - 04-06-2015

(04-06-2015، 20:08)دکتر دیوونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 20:06)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه نکنه تو میدونی؟
بابا دانشمند

ای بابا تو ام فهمیدی من کیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(04-06-2015، 20:09)AMIR ALI 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه……!!

اگه ادم نبود خدا حوارو برا کی می افرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: روش های خیط کردن پسرا - nazanin :-) sami - 04-06-2015

عشقم عالییییی بووود Heart

RE: روش های خیط کردن پسرا - عسل شیطون - 15-06-2015

خخخخخخخخخخخ
من اون روش اول وامتحان کردم
جواب داد

RE: روش های خیط کردن پسرا - †cυяɪøυs† - 21-06-2015

(04-06-2015، 20:13)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 20:08)دکتر دیوونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه نکنه تو میدونی؟
بابا دانشمند

ای بابا تو ام فهمیدی من کیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اختیار داری دادا مگه میشه شما رو نشناسیم؟؟ شما رو همه میشناسن بسکه معروفی...

اخه کی به غیر از شما شناسنامش از گردنش اویزونه؟؟؟ Sleepy Sleepy   Sleepy

(04-06-2015، 20:09)AMIR ALI 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه……!!

اگه ادم نبود خدا حوارو برا کی می افرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره خب خدا حوا رو برای ادم افرید چون 《آدم》 بود.
شما خودتونو جزو ادم حساب میکنید؟؟؟

RE: روش های خیط کردن پسرا - عشق بارسا23 - 22-06-2015

روش های جالبی بود حیف به هیچ کدوم دسترسی ندارم وکمی سخته اگه آسونشو پیداکردی حتما بزار....
سپاس Big Grin

RE: روش های خیط کردن پسرا - pariabadrfam - 22-06-2015

ایول حال کردماااااااااااااا Big Grin

RE: روش های خیط کردن پسرا - mahali - 22-06-2015

واسه ضایع کردن شما دخترا هزارتا روش دیگه هست

RE: روش های خیط کردن پسرا - وینکس - 22-06-2015

روش پنجم:وقتی یه روز تو دانشگاه سر جلسه ی امتحان هستی و میخوای یکی رو شوت کنی بیرون از جلسه و خلاصه یه ترم بیافته و کلا ضایع شه جلو همه یه مرتبه بلند شو و به ناظر بگو:"می خوام جامو عوض کنم!" ناظر هم میگه:"خب بشین سر جات خوبه دیگه!" اونوخت شما چی میگی؟ با لحنی کاملا جدی میگی:" من اینجا نمی مونم.این آقا به من میگه تقلب برسون. خوب چی کار کنم دوست ندارم کنار همچین آدمی بشینم که هی دم گوشم ویز ویز می کنه!" فکر می کنین چی میشه؟ هیچی دیگه استاددددددددد شوتش می کنه بیرون!

تو کلاس زبان امتحان کردم جواب داد