انجمن های تخصصی  فلش خور
اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) (/showthread.php?tid=224565)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - Ֆℋ£¥∂α - 23-05-2015

خیلی سال پیش یک پسری بود که با مادربزرگش زندگی میکرد.آنها در یک خانه کوچک در اسکاتلند زندگی میکردند.نام پسر جیمز وات بود.

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - MORTEZA RM - 23-05-2015

این ماله انگلیسی اول یاا دوم دبیرستان نیس؟

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - ROSHA♡Snow Princess♡ - 23-05-2015

سال ها پیش پسری بود که با مادر بزرگش زندگی می کرد آن ها در خانه کوچکی در اسکاتلند زندگی می کردند نام پسر جیمز وات بود.

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - امین 27 - 23-05-2015

؟؟؟؟؟؟؟ببخشید mame یعنی چی؟؟ Tongue

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - ARTIN... - 23-05-2015

ردینگ سال اول دبیرستان؟؟؟؟
کلی نفر معنی کردن دیگه نیازی به ترجمه من نیست

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - ✓SHINE AGAIN✓ - 24-05-2015

منم ترجمه کردم با اینکه دبیرستانی نیستم
سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود.

سال های قبل پسری بود که با مادر بزرگش در یک خونه ی کوچیک در اسکاتلند زندگی می کرد.اسم پسر جیمز وات بود.

جایزمو بده

جایزمو بده

جایزمو بده

جایزمو بده

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - mahsa..... - 24-05-2015

ریدینگ درس 3 سال اول دبیرستان هست

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - mobinamahro - 24-05-2015

سالها پیش ی پسر با مادربزرگش زندگی میکرد.انها در یک خانه ی کوچک در اسکاتلند زندگی میکردند.اسم پسر جامر وات بود..

ی چیز بذارین سخت باشه اینا که.....

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - سنگ ، کاغذ ، هری ! - 25-05-2015

چندین سال پیش یه پسری بود که با مادر بزرگش زندگی میکرد.آنها توی خانه ی کوچکی در اسکاتلند زندگی میکردند.اسم پسر جیمز وات بود.
خیلی اسون بود

RE: اونایی که زبان خارجشون خوبه بیان(یه متنه ترجمه کن+جایزه (جایزه،فیلم، عکس، اهنگ،) - آرالیا - 26-05-2015

چندین سال پیش یک پسر با مادربزرگ خود در یک خانه کوچک به نام MAME scotland.the زندگی می کردند . آن پسر جیمز وات بود.