تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- انجمن: انیمیشن و کارتون (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=68) +---- موضوع: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! (/showthread.php?tid=222059) |
RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - Misha 1 - 25-04-2015 (25-04-2015، 18:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بچه به موضوع فیلم دقت نمیکنن چه برسه به دیالوگ توی فیلم نمیشه که همه به همجنسگرایی اشاره بشه هم نشه RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - Misha 1 - 25-04-2015 (25-04-2015، 19:02)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بیشتر انیمیشنایی که هممون از بچگی تا حالا دیدیم از والت دیزنی بود .. پس افسانه ی مادوش خوبه که مال صد قرن پیشه هفته ای دوبارم میذاره؟ اینا دنبال بهونن تا والت دیزنی و کارتوناشو بد جلوه بدن انیمیشنای تکراری و مزخرف خودشونو تحمیل کنن (:* RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - Spell † - 25-04-2015 (25-04-2015، 19:08)Misha 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم جوابتو دادم (: میشع ! .. توی چند تا ثانیه اومده ! .. گفتم تیکه ظریف ، اشاره کوچیک یا هرچی .. ! من که دقت میکردم ! .. اتفاقا برعکس ! .. خیلی تاثیر داره ! به چشم دیدم که میگم (: RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - ERF@N - 25-04-2015 دیالوگ ها که واقعا دلایل چرتی بودن ولی در کل شما اگه ذره ای در سینمای آمریکا سر رشته باشید زیاد میبینید که هم درش همجنسگرایی وجود داره هم دگرگرایی وجود داره تبلیغ هیچکدوم هم نیست. این دو واقعیت های اجتماعی هستن که وجود دارن. همونطور که نویسنده cnn هم گفت باید به بچه ها اطلاعات داد و این ها از درجات کم متناسب با سن شروع میشه. هیچ چیز عجیبی نیست RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - AyDiN.S - 06-05-2015 نمیدونم چرا انقدر علاقه دارم که یک مقدار چرت و پرتایه این سایت رو رو کنم
(25-04-2015، 19:02)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخه کدوم تایید؟این مطلبه سی ان ان مسخره ترین مطلبی بود که تا به حالا ازش دیده بودم.همینطوری همه چیزه این انیمیشین زیبا رو به بند کشیده بود.حتی چون که پرنسساش سفید پوست بودن رو به دلایل سیاسی و نژاد پرستی ربط داده بود.این مطلبم از طرف دیزنی تایید نشده (25-04-2015، 18:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله خیلی دخترونست!!! .بهترین انیمیشن سال 2013 شد برادر. RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - N.mousavi - 06-05-2015 لابد اگر خواهر برادر بودن هم میگفتن به ترویج رابطه جنسی با محارم دارن تشویق میکنن من اینو 4بار دیدم هیچ باری هم متوجه این مسائل نشدم و همجنسباز نشدم همش چرتو پرته RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - Poor.B - 07-05-2015 من سه بار انیمشن رو دیدم نفهمیدم اونوقت بچه میخواد بفهمه :| چرا چرت میگی عزیزم هیچ کدوم از دلیل هات هم قانع کننده نبود RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - ☻☺نسا☺☻☺☻ - 08-06-2015 (25-04-2015، 18:18)Misha 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم خوب بچه کوچیکا مغزشون مثل زمین قابل کشته واینا با تکرار این مطالب نهال خودشو میکارن که در سن های بالا ثمر بده به نوعی ادمو شستشو مغزی میدن RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 10-06-2015 مقاله از این مزخرف تر ندیده بودم! اینا رو از کجاشون در میارن؟ این فقط ی کارتونه! ی کارتون مثه بقیه کارتونا.. ک بجای اینکه از عشق دو جنس مخالف حرف بزنه اومده از عشق خواهری حرف زده! به نظرم خیلیم خوبه همیشه عشق نباید بین پسر و دختر باشه! یکم عمیق فک کنید اینا همش چرنده|: RE: تحلیل انیمیشن Frozen در تبلیغ همجنسگرایی + تایید ! - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 24-10-2015 برو بابا.... من به اجی نداشتم به فرض بگم بسه دیگه ازم دوری نکن یعنی بیا ...استغفرالله! چه ربطی داشت؟ اینا مکالمات عادی روزانه ان. ممکنه خیلیا بدون هیچ قصد و نیت شومی این کلمات رو تو شرایطی ادا کنن. کافیه یه کشور خارجی به همین فارسیه خودمون بنویسه سلام.... از توش مخوف ترین علامت شیطان پرستی رو درمیارن واقعا که دیگه شورش رو در آوردن |