عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! (/showthread.php?tid=216584) |
RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - چمان - 26-03-2015 راست میگه تتلو من یه بار پیش مامانم داشتم اهنگ زد بازی رو برای اولین بار گوش می دادم اب شدم RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - Titiw - 28-03-2015 (26-03-2015، 14:28)چمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما بهتره تا چیزیو یه بار گوش نکردی جلو دیگران نزاری...:/ (26-03-2015، 14:23)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب ببین منم اینو قبول دارم ولی تتلو مورد خطابش فقط زدبازیه اگه منظورش همه خواننده هاست پس نباید غیر مستقیم حرف بزنه یا مثل تابستون نشه بگه من البومو یا با پیشرو میخونم یا اعضای زدبازی البته منظورم نه جی جی که تازه اومده و.......این یعنی چی؟؟؟ الان البومو با پیشرو خوند خواست بگه زدبازی در حد من نبود یا یه اختلاف دیگه بین بچه های گروه بندازه؟؟؟ این تتلو رو حرف خودشم پایبند نیس یه روز میگه میخونم یه روز میگه نمیخونم بعد فازش عوض میشه میگه من فوتبالیستم....؟؟؟:/ دیگه قضاوت با خودتون.... RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - ℙ@я☤ᾔ@ℨ - 09-04-2015 باو این خودشیرین داره میترکه از حسودی واسه همین داره چرت و پرت میگه RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - ÃiÐå joÔÑ - 14-04-2015 برههههههههههههههه بمیره حالم از تتلو بهم میخوره اون هیچ وخ نمیتونه با هنرمنددای واقعی آهنگ بزنه بیرون برا همینه ک زررررررررررررررر میزنه اونم اضافی RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 15-04-2015 (26-03-2015، 14:23)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز ، یکی از کسایی که دارند رپ فارسی رو به گند میکشند خود آقای تتلوئه ... تو موزیک هاش در کل ، چهار تا نت از بیت ها رو جا به جا کردن ... پرودوسرش میشینه پشت پیانو ، اینم هر چی عشقش میکشه میخونه ... حالا گیرم که اردشیر واس خاطر اینا دست گیر شده باشه ؟ به علیرضا چـــه ؟ فقط جی جی تو زدبازیه مگه ؟ خصوصا حالا که دیگه با اسم زدبازی فعالیت نمی کنند ... بعدم ، اردشیر و جی جی مدت طولانی با هم همکـــآری داشتن ، پس دلیل نمی شه چنین چیزی بگه ! RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - nikpoor80 - 15-04-2015 خواهشا اهنگای جیج رو بزارین RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - چمان - 15-04-2015 (28-03-2015، 1:13)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولا من با مامانم دشواری ندارم دومن اگه یکی این اهنگارو گوش کنه میره دنبال اینکه بفهمه معنی کلمات تو اهنگ چیه و به هزارتا گند کاری کشیده می شه RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - miss matik✌ - 09-06-2015 چقد من از این بدم میاد:/ RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - mina.sh1381 - 09-06-2015 تتلو راس میگه خب زدبازی خیلی حرف زشت داره تو اهنگاش RE: عصبانیت تتلو از علیرضا جی جی =||| !!! - n.leito - 02-08-2017 تتلو جان شما خودت آرند بی میخونی گند نمیزنی به هیکل رپ و رپرا؟حداقل جی جی رپ کنه تو چی؟ |