دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - (/showthread.php?tid=197321) صفحهها:
1
2
|
RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - AyDiN.S - 28-01-2015 حمید شفیع زاده میگه مدارک مهمی وجود داره ولی حتی یک دونه مدرکش رو هم نام نبرده.اولین باره که اصلا من اسمه این اقا رو میشنوم و مدارکی هم که اورده منطق علمی ای نداره.عینه اینه که من بیام یک کتاب بنویسم و بگم اولین زیر دریایی رو ایرانیا ساختن و نقشش رو هم خوارزمی کشیده و حالا مطلبه بعد ...!!! RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 29-01-2015 فیلمه رو دانلود کردی؟ RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - AyDiN.S - 30-01-2015 یکی از خنده دارترین کلیپ هاییه که دیدم!! ایشون فکر میکنه کریستف کلمب غربی بوده!!میگه که غربی ها اصلا تا سال 1500 نمیتونستند دریانوردی کنن و برای همین کریستف کلمب از چندتا عرب کمک گرفته!! بعد میاد میگه که غربی ها فکر میکردن که دنیا مثله یک ظرفه ابه که ازش نمیتونن برن بیرون ولی کریستف کلمب با نقشه ها رفت به امریکا!! وقتی همچین ادمی فکر میکنه کریستف کلمب غربی بوده دیگه خودت بقیش رو بفهم که چه قدر سطح دانش این فرد پایینه!!. باز میاد میگه که یک ایرانی رفته به امریکا ولی باز میاد میگه که کریستف کلمب از دوتا عرب استفاده کرده تا برسه به امریکا!!.اگه فقط ایرانیه تونسته بود برسه به امریکا پس چجوری اون دوتا عرب راهه امریکا رو بلد بودن؟؟ وایکینگ ها از سال 800 تا 1050 با کشتی های فوق العاده مستحکمه خودشون که مقاوم در برابره شرایط مختلف حوی ساخته شده بود به اروپا حمله میکردند و چندین سال بعد هم اروپاییان یاد گرفتند که چطور حتی از اون کشتی ها بهتر بسازند.پس اینی که میگه کریستف کلمب کشتیش فقط میتونسته ساحل نوردی هم کنه غلطه!! طرزه حرف زدنش و فحشایی هم که داخل سخن رانیش میده هم کاملا میزان شعورش رو نشون میده:| این یارو حتی سرخ پوستان رو هم به ایرانیا ربط میده:| یهو بیاد بگه جهان رو یک ایرانی ساخته و مردم تماما جهانم ایرانن و تمام چیزای جهانم از ایران منشا گرفته!!! RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - لرد سیاه - 30-01-2015 من فقط میدونم ایرانی میگفتید بهتر بود RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - ارش خان - 30-01-2015 برادر من اولین کسایی که قاره آمریکا رو کشف کردن ارتش داریوش بزرگ هخامنشی بود.داریوش به تعقیب یکی از قوم های وحشی رفت ولی گمشون کرد و راه رو ادامه داد تا به آمریکا رسید.من واقعا به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم. RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - armin van buuren - 30-01-2015 (30-01-2015، 3:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوب بیان کردید ^_° RE: دانشمندان مسلمان اولین بار کروی بودن زمین را کشف کردند - - AyDiN.S - 30-01-2015 (30-01-2015، 9:14)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه همچین چیزی اتفاق افتاده بود، داریوش امریکا رو هم میاورد زیره سلطه ی خودش.یا حداقل به پسرش بختیار میگفت که همچین کاری کنه!! |