انجمن های تخصصی  فلش خور
ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم (/showthread.php?tid=188540)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - G*O*H*A*R - 30-10-2014

پس بزار من بهت بگم ایران جاییه که به خاطر عقده ی خودتون می تونید رو دخترا اسید بپاشین

ایران جاییه که خودتون می تونید هرشب با یکی لاس بزنید اما خواهرتون رو به خاطر نگاه کردن به پسر بچه ی همسایه کتک بزنین

ایران جاییه که می گن اسلام توش حکم فرمایی می کنه اما تنها چیزی که بهش توجه نمی شه اسلامه

ایران جاییه که وقتی بخوای برای مصاحبه ی دکترا بری باید چاد سرت باشه تا قبول بشی

ایران جاییه که علم رو با دین قاطی می کنه 

ایران جاییه که دم از فرهنگ می زنه ولی یه فعال حقوق زنان دست به اعتصاب غذا می زنه و ککشم نمی گزه

ایران این جاست

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - شیدانوظهوری - 30-10-2014

اینجا نیومدید که  غرب وتحسین کنید
خارج جاییه که امام وحسین ودوس ندارن
خارج جاییه که به خدا اعتقادندارن
خارج جاییه که  ادماش همه لاتن
پس ایرانو عشق است

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - شیدانوظهوری - 30-10-2014

شما اعمال خودتو درس کن تو چیکار به بقیه داری

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - سرباز خدا - 30-10-2014

(30-10-2014، 12:06)شیدانوظهوری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما اعمال خودتو درس کن تو چیکار به بقیه داری

قوم سبا چرا نابود شد؟
چون امر به معروف و نهی از منکر کرد
شمام اگه خطا از من دیدی بگو بهم

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - سرباز خدا - 30-10-2014

شما فکر کردید من دارم حقوق میگیرم میام این جا
یا منفعتمه که این جام
اونی که پول میگیره از دولت
نمیاد این جا از سر دلسوزی و ارادتش به اهل بیت مطلب بذاره
میگه گور بابای عقایدشون به من چه
اصن براش مهم نیست
غرقه تو دنیای خودش و ثروت خودش

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - armin van buuren - 30-10-2014

(30-10-2014، 12:25)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا منفعتمه که این جام
اصن براش مهم نیست
عزیزه من هر کس سرش تو کاره خودش باشه تو این دوره زمونه به نفعشه 

زندگیتو کن به عقاید دیگرون چی کار دارید اینجوری فرهنگ و اصلتتو میبری بالا

(30-10-2014، 12:46)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 12:25)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا منفعتمه که این جام
اصن براش مهم نیست
عزیزه من هر کس سرش تو کاره خودش باشه تو این دوره زمونه به نفعشه 

زندگیتو کن به عقاید دیگرون چی کار دارید اینجوری فرهنگ و اصلتتو میبری بالا

عجب عقاید جالبی دارید

همین جمله کافیه

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - G*O*H*A*R - 30-10-2014

خوب هرکس عقاید خودشو داره دیگه اگه قرار بود همه ی نظرات یکی باشه که الان ما این جا نبودیم

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - Ֆℋ£¥∂α - 02-11-2014

شما حرص نخور.
اصلا اقا شما امر به معروف و نهی از منکر کردی و به بقیه طرز حجاب رو یادی حالا چرا حرص میخوریBlush
بزار هر کی هرجور دوست داره باشه

خود ما عقب موندیم.
به جای اینکه همش به فکر حجاب باشیم و هی یکسره بگیم حجاب رو رعایت کنید
به جای این کارا جامعه مون پیشرفت کنه از هرنظری. الان از هر نظری نسبت به کشورهای دیگه از نظر پیشرفت تکنولوژی و فناوری و ورزشی و صنعتی و ....
عقبیم. اینها رو من نگفتم ها. معلم دینی مدرسه مون گفتBlush

RE: ما مسلمونا به شدت بی فرهنگیم اگه بخوایم درست شیم مثل غرب باید اینجوری شیم - تیک تاک13 - 23-12-2014

همه ی حرفات درست
ولی فرهنگ رفتاریشون بالاست دیگه
مثلااینجااب دهانشونویااشغالاشونوبه راحتی میندازن توخیابون
ولی اونجااین کارجریمه داره
ازاینجاحمله میکنن به فیسبوک رونالدومسی ومجری تلویزیونی
که فرهنگ ایرانوپایین میاره