تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) (/showthread.php?tid=18577) |
RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - ps3000 - 21-09-2012 جواب؟؟!! نداري؟؟؟ اينجوريه منم پته كل فلشخورو ميتونم بريزم رو آب! باي من ديگه نميام! اينم يه تهمت به علي بدبخت بود! RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - ................... - 21-09-2012 (21-09-2012، 20:29)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اقا صابر شما دیگه چرا کدوم بیشعوری همچین حرفی زده شما بیا تو انجمن من برو چت روم کامل رو بخون ببین من چند بار گفتم تبلیغ نکنید بخدا قسم به جون مادرم من همیشه به نفع فلش خور کار میکردم اقا صابر شما یه مدرک به من نشون بده من چهارتا فحش به خودم میدم و میرم شما فقط یه مدرک نشون بده که من اونا رو تشویق کردم RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - னιSs~டεனσή - 21-09-2012 جناب پورمن جناب صابر آقاي علي 20 تبليغي نکرده! عدالت اينطوري اجرا ميشه? RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - ps3000 - 21-09-2012 (21-09-2012، 20:29)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخ دروغ صابر ميدوني چيه؟؟؟ منم بعدا ميزنم تو پره چنتا مدير! صبر اله! RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - SABER - 21-09-2012 (21-09-2012، 20:31)................... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما فکر می کنید خیلی زرنگ هستید. دیگران رو در انجمنتان تشویق به تبلیغ کردن می کنید و خودتون عقب می ایستید تا از ضررهای احتمالی محفوظ بمانید. منشاء این مشکلات کسی هست که دیگران رو ترغیب به این کار می کند. درباره زحمات شما هم ما سپاسگذار شما هستیم و بر خوردی در شآن و منزلت شما تا به اینجا با شما داشتیم. حرکت غیر دوستانه از سوی شما انجام گرفته است... در حالی که از تخلف بودن این کاری که دیگران رو تشویق به این کار می کردید اطلاع داشتید. این حرکت شما بود که الان باعث محروم شدن چند نفر دیگه شد... RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - ................... - 21-09-2012 تف به ذات دروغگو چه باور کنین چه نکنین من تبلیغ نکردم با اینکه منو بیخود محروم کردین ولی بازم اشکالی نداره ولی اینو بدون صابر جان من یه عمر خدمت کردم به فلش بعد شما میاین منو اینجوری بدون هیچ مدرکی محروم میکنین دست شما درد نکنه. RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - ps3000 - 21-09-2012 بقيه مدير ها هم قراره اخراج بشن چون خلافاشونو ليست كردم بعدا ميدم دستتون صابر خان! RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - امیررضا* - 21-09-2012 من نیز نظری دارم من خبر ندارم چی شده اما علی 20 فکر نکنم تبلیغ کرده باشه و برای انجمن زحمت کشیده عجیب است دوتا مدیر اخراج بشن اما باز شما مدیران اطلاات بیشتری دارید RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - ................... - 21-09-2012 (21-09-2012، 20:35)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من میدونم کدو خ.. این رو تو گوش شما فرو کرده که اینطور در مورد من فک میکنی حق هم داری دِ میگم شما بیا تو چت روم انجمنم بگرد ببین کی دروغ میگه. RE: تدابیـــــــــر مــدیـــریــــت (بسیـــــار مهم) - SABER - 21-09-2012 (21-09-2012، 20:35)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دروغ!!! به جای در اوردن حرف از خودتون لطفا وقت بزارید و انجمن آقای علی 20 رو زیر رو کنید تا متوجه بشید. اگر حوصله ندارید این کار را کنید مسئله دیگری است. |