حمله اعراب به ایران و آثار آن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: حمله اعراب به ایران و آثار آن (/showthread.php?tid=177547) |
RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - D.I.Z.E.R.E - 25-09-2014 ای بابا شماهم بیکاریدا سرچی بحث میکنیداما جای هیدن خالی اگه بود عجب بحثی میشد RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - ALI REZA J - 25-09-2014 (25-09-2014، 16:53)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کجای دین اینو گفته.درضمن بهتره از شاخه ای ب شاخه ی دیگه نپری.بحث قبلیو کامل کن . RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - Son of anarchy - 25-09-2014 (25-09-2014، 16:55)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استاد اگه دین اعراب نیس پس چرا مکه تو عربستان؟؟؟ چرا خدا قرانو عربی خلق کرد؟؟؟ چرا امام پیامبرا عربی حرف میزدن؟؟؟؟ RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - ALI REZA J - 25-09-2014 من منتظرم ثابت کنی اینکه ابوبکر یار پیامبر بوده. چ ربطی داره ک چون اونا اونجا بودن.اسلام مال ی دسته خاص نیس.مال همس.چون زبون مردم اون منطقه عربی بود،قران عربی نازل شد.هیچ ربطی نداره ک چون قران عربیه ، اسلام مال عرباس.قران حرف خداس.1400 سال گذشته؛پیامبر از روز اول گف اگه میگید قران حرف خدا نیس ی آیه مثلش بیارید. قران هیچ ناهماهنگیو هیچ مشکل ادبی نداشته و نداره.ب قول شما {عربای جاهل }چطوری همچین حرفایی میتونستن بزنن. هاااا؟ RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - Son of anarchy - 25-09-2014 (25-09-2014، 17:07)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ابوبکر یاره پیامبر به گفته عایشه دختر ش اون 4000 تا از سخن های پیامبرو جمع کرده بود (25-09-2014، 16:57)jeyn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمیدونی چرا هیدن محروم شد؟؟؟؟ RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - ALI REZA J - 25-09-2014 اولا منبعی موثق تر از عایشه پیدا نکردی.عایشه از کساییه ک ب گفته امام صادق(ع) بعد از هر نماز مستحبه لعن بشه. بعدشم،کسی ک حرف پیامبر رو نادیده گرفت نمیتونه یار پیامبر باشه.درضمن این حرفاتونو با منبع بگید.منبع معتبر. حتی اگر حرفتون درست باشه ک اصلن نیست،امام علی ک حافظ قران بود.کاتب قران بود.از کوچیکیش با پیامبر بود.حالا کدوم یار پیامبره؟اولین مسلمون یا کسی ک فقط ب ظاهر بعد از مدت زیادی ک اسلام ترویج داده شده بود مسلمون شد.هااااا؟ درضمن،من از شما حدیث خواستم یا آیه.(چیزایی ک درمورد امام علی هست.) ن حرف دخترشو.ک تازه منبعتونم نگفتید. RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - Son of anarchy - 25-09-2014 (25-09-2014، 17:17)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. انسان جائز الخطاس!!!!!! چرا باید عایشه لعن بشه؟؟؟ گناهش اینه 7 سالش بود با پیامبر ازدواج کرد؟؟؟ حرف من معتبره من تو همه جای اینترنتو کتابا گشتم که اینارو میگم من گفتم حضرت علی؟؟؟؟؟؟ گفتم ابوبکر (25-09-2014، 17:17)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما منبعتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ اینم آیه ما افریدیم اب را از خاک ایا شما اندیشه نمیکنید و شما هم نمدید مارا RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - ALI REZA J - 25-09-2014 شما منبعتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ اینم آیه ما افریدیم اب را از خاک ایا شما اندیشه نمیکنید و شما هم نمدید مارا [/quote] میشه بپرسم منظور آیه چیه؟؟؟ عایشه همونه ک ب زور و اصرار پدرش با پیامبر ازدواج کرد.همونه ک جنگ جمل رو با امام علی راه انداخت. منبع کدوم حرفمو بگم؟؟؟ در ضمن انسان جایز الخطاس.اما جانشین پیامبر مث خودش معصومه. درضمن اگه حرفتون معتبره،سندشو بگید.سند! RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - Son of anarchy - 25-09-2014 میشه بپرسم منظور آیه چیه؟؟؟ عایشه همونه ک ب زور و اصرار پدرش با پیامبر ازدواج کرد.همونه ک جنگ جمل رو با امام علی راه انداخت. منبع کدوم حرفمو بگم؟؟؟ در ضمن انسان جایز الخطاس.اما جانشین پیامبر مث خودش معصومه. [/quote] اصلن این طور نیس خود پیامبر باید میفهمید که نباید با دختر 7 ساله ازدواج کنه معنی ایه هم مثه بقیه ایه های قران بی معنی بود RE: حمله اعراب به ایران و آثار آن - ALI REZA J - 25-09-2014 احترام خودتو نگه دار.ب قران بی احترامی نکن. پیامبر در حال خطبه ب خانه عایشه اشاره کردند و گفتند: این جایگاه فتنه است.این جایگاه فتنه است.این جایگاه فتنه است.از اینجا شاخ شیطان بیرون میاید.(منبع:صحیح! بخاری،باب فرض الخمس،باب4 ما جاء فی بیوت النبی، جلد4،صفحه100) از صحیح بخاری گفتم.از سنی هایی ک ب عایشه احترام میذارن.!!! در جواب این حرفت: (اصلن این طور نیس خود پیامبر باید میفهمید که نباید با دختر 7 ساله ازدواج کنه) مسعله سن اون دختر نبوده.درزمان قدیم ازدواج ها زود انجام میشده.مسعله این بود ک پیامبر مجبور شد ازدواج کنه باهاش. درضمن اگه میخای مث بچه ها هرجا کم آوردی،بحثو عوض کنی؛ من دیگه جوابتو نمیدم.ی مسعله رو ب نتیجه برسون بعد برو بعدی. |