انجمن های تخصصی  فلش خور
هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. (/showthread.php?tid=168219)

صفحه‌ها: 1 2

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - The Ginkel - 02-09-2014

هی میخام پیداش کنم قاط میزنم

از خودم . مرداد

دروغ زیاد بلد نیستم بگم

15 ولی حسود نیستم

ایرانسل

همینی که هست

4...

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - sev sevil - 02-09-2014

عشق و پیدا کردم:مادر
از خدا میترسم
دی
8.18.20
دروغ:داعشی ها بهترین ادم های دنیان
ایرانسل
عینکی نیستم
تخم مرغ صورتی و سیاه بهترتره!!!!!
یاد میاد دایی بهمن و عمو رضوان اتقد رو پاشون نگهم میداشتن که دلوقوم میریخت بیرون
9:امام راحل

سپاس

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - 50$ - 03-09-2014

باشه به شرط اینکه بازم بذاریBig GrinBig GrinTongue

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - fatma2014 - 03-09-2014

مرسیHeartHeart

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - پیام 2014 - 03-09-2014

مادر عاشقتم ... Heart
مرداد ماه
از سرنوشتم Undecided
شادم Smile
همراه اول
عینکی نیستم
من الانشم با بچه های فامیل این کارو میکنم Wink
خواب خوشبختی با عشقم Heart

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - دخمل کره ای - 05-09-2014

از سرنوشتcryingمیترسم
خواب دابل اسو ببینمSmile

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - یاسی@_@ - 08-09-2014

مادر HeartHeartHeart
اینده Undecided
فروردینAngel
از دورغ بدم میاد Sleepy
22 ولی ولخرج نیستم Dodgy
همراه اول
ابی Heart
دوست داشتم عینکی بودم crying
یادم میاد اونم خیلی زیاد Sleepy
یه ساحل اروم Sleepy

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - tavsa - 08-09-2014

مادر
 من ازتنها چیزی که میترسم اول خدا بعد مارمولک دیگه هیچی
اردیبهشت
دروغ:به عشق اعتقاد دارمTongue
غرغرو حسود تخس خوشکل بیشترغرغروBig Grin
لایک..ایرانسل
ابی
عینکی نیستم
وای مامانم همیشه اینجوریم میکرد یک حالی میداد
تخیلی..روح

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - آمانیتاموسکاریا - 08-09-2014

من مادر رو پیدا کردم...از سرنوشتم خیلی میترسم...اردیبهشتی ام...راستش،برق رو من اختراع کردم اما ادیسون اندیشه های منو دزدید واسه همین به اسم اون ثبت شد...از بین اعداد،20 رو انتخاب میکنم...همراه اولم...دوس داشتم تخم مرغ قرمز بود تا هیشکی نخوره!اونوقت مامانا مجبور بودن غذا درست کنن!چون دیگه از نیمرو خبری نبود...فقط برای مطالعه عینک میزنم...فقط بچگیم نبوده،الانم ازین کارا میکنیم...دوس دارم خوابای تخیلی ببینم...دیگه سوالی نبود؟

RE: هر وقت عشقو پیدا کردی سپاس بده .راستشو بگو... از چی میترسی؟؟؟و چن تا سوال تصویری. - ملودیv - 08-09-2014

مادرم عشقمهHeart

از هیچ کس بجز خداAngel

اردیبهشتShy

من تو بوگاتی لیونل مسی نشستم  کف کردینBig Grin

24 واقعا Wink

7 خواب نبینم بهترهUndecidedDodgy