رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال (/showthread.php?tid=166572) صفحهها:
1
2
|
RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 30-08-2014 اردیبهشت. هرگز و تحت هيچ شرايطي، به آنها دروغ نگوييد، آنها هيچ وقت نميتوانند افراد دروغگو را ببخشند. لجوج هم درست بود. سپاس. RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - mahru - 30-08-2014 خردادیم. تقریبا درست بود RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 30-08-2014 (30-08-2014، 16:34)~ArTaBaNoOs~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدی بالاخره ی چیز درس میشه؟ (30-08-2014، 16:35)pardis11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش گلم (30-08-2014، 16:43)mahru نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چیا نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - shayruan - 16-10-2014 من بهمنی ام........همش درسته........خیلی جالبه میگن فال دروغه ولی هرچی از بهمنی یا خوندم تو من بوده RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - ._NeGiX_. - 16-10-2014 مهر درست بود RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - آرمین سلطان داداشها - 16-10-2014 (30-08-2014، 16:34)~ArTaBaNoOs~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو باااا چه خودشم میگیره شوخی بودا:cool::cool: همه مردادیا همشم درست بود RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - پفکـــــــ نمکــــی - 17-10-2014 اسفندی هستم دقیق بود ساراااااااااااااااا جون رازهای رفتاری متولد اسفند متولد اسفند را به تماشاي فيلم اکشن نبريد ؛ متولدين اسفند ماه براي ارضاي خواستههاي خود، به وفور تغيير عقيده میدهند و از اين شاخه به آن شاخه ميپرند و گاهي اوقات رفيق نيمه راه شما ميشوند. آنها از تماشاي تئاتر و بازديد از موزهها لذت ميبرند و اين مکانها در واقع پاتوق مورد علاقهشان محسوب ميشود. آنها از تماشاي فيلمهاي سوزناک و رمانتيک به وجد ميآيند، از اين رو هرگز آنها را به تماشاي فيلمهاي اکشن و پر زد و خورد نبريد. آنها هرگز از يافتن نيمه گمشده خود نااميد نمیشوند و تا او را نيابند، دست از تلاش سرسختانه خود بر نميدارند. تحت هر شرايطي بايد با آنها احساساتي و عاطفي برخورد کنيد تا عميقا آزردهخاطر و دلخور نشوند و هرگز با خشونت با آنها رفتار نکنيد. آنها علاقه چندانی به حل و فصل مسايل مالي ندارند و ترجيح ميدهند که اين طور مسايل را به شريک زندگيشان بسپارند و خود از آن دور بمانند. آنها افرادي خيالپرداز هستند که به جاي زندگي در دنياي مادي، در عالم معنويت به سر ميبرند. اگر میخواهيد هديهاي به آنها بدهيد که مورد توجهشان قرار بگيرد، بهتر است چيزي هنري مثل يک تابلوي زيباي نقاشي برايشان بخريد. آنها مايلند مثل شاهزادهها زندگي کنند و به همراه چند شاخه گل رز در حالي که مقابلشان زانو زدهايد از آنها خواستگاري کنيد. بله، آنها مثل سيندرلاي قصهها منتظر شاهزادهاي سوار بر اسب سپيد هستند و همواره خود را در قصر روياهايشان مجسم ميکنند. عاشق مردادی ها هستم عاشق مردادی ها هستم RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - saba 3 - 17-10-2014 پرچم شهریوری ها بالاس RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - nuria.kpop - 18-11-2014 افرین دقیقا RE: رازهای رفتاری ماه های مختلف سال - ARMIN.sh** - 18-11-2014 شهریوریا پرچمشون بالاس |