یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... (/showthread.php?tid=161917) |
RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 20-08-2014 دوستان عزیزی که میگن من بدون منبع گذاشتم باید بگم منبع هستش اگه درست نگاه کرده باشن منبع=جام نیوز (19-08-2014، 23:57)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تمام سریال ها و فیلم هاش دارن روابط بین دختر و پسر و عادی جلوه میدن اگه شما دوست داری مطالب علمی یاد بگیری میتونی از شبکه مستند و آموزش ایران ببینی یا از طریق کتاب و اینترنت این ماهواره با این برنامه هاش کم کم روتون تاثیر بدی میزاره شما الان متوجه نیستین RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - armin van buuren - 20-08-2014 (20-08-2014، 6:28)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز من این روابط بین دختر و پسر و چرا الکی سختش میکنین تو کل دنیا این روابط عادی شده اما از نوع سالمش تو خاورمیانه تو کت هیچ کس نمیره .دختر و پسر میتونن با هم دوست باشن ولی حد و مرزشون و بدونن و بی جنبه بازی در نیارن که این رابطه واقعا خوبه همچنین باعث شناخت هر دو جنس از یک دیگر میشه ، دیگه اون دوران تموم شد که همه عاشق دختر یا پسر همسایه می شدن امروزه این مساله وارد دنیای تکنولوژی هم شده پس بهتره این افکار قدیمی و دور بندازید شما واقعا شبکه نشنال جوگرافیک... و در مقابل شبکه مستند مقایسه می کنی...!!!! همین شبکه مستند لوگوش و از روی شبکه نشنال جوگرافیک کپی کرده دیگه چه برسه به برنامه هاش هع... هیچ تاثیر بدی ماهواره نمیزاره اگه خودمون حواسمون و جمع کنیم RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - saeedrajabzade - 20-08-2014 نقل قول: شما واقعا شبکه نشنال جوگرافیک... و در مقابل شبکه مستند مقایسه می کنی...!!!! همین شبکه مستند لوگوش و از روی شبکه نشنال جوگرافیک کپی کرده دیگه چه برسه به برنامه هاش هع... خداشاهده مستند جهشی در علم با مورگان فریمن شبکه منوتو میارزه به کل برنامه های شبکه مستند... RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - ૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ - 20-08-2014 آره واقعا منوتو این همه برنامه ی مفید میزاره یا مثلا مستندای bbc واقعا عالین RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - Hitchcock - 20-08-2014 ما که به خاطر نزدیکی به منبع پارازیت از داشتنش محرومیم ولی صداسیمایی که یه نفر با مدرک دکترا میاد توش میگه چرخه آب (فک کنم مال دبستان بود) غلطه و آب یلخی از آسمون میاد پایین اصولن چطوری میتونه مفید باشه؟ RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - hidden ninja - 20-08-2014 محمد اون جا نشد اینجا نه؟؟ یک کلام ختم کلام ماهواره زندگی رو به منجلاب میکشه نرید دنبالش که اون وخ نسبت به دین و مذهب و باور های اساسیتون دچار شبهه میشید RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - τοxικ - 20-08-2014 آقا ما از اون ور با هزار زحمت می کشیمتون بیرون میاید اینجا؟ دمتون گرم خدایی:| من دیگه حرفی نمیزنم مدیر داره این بخش! RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 20-08-2014 بازم از این موضوع ها بزارم؟ خداییش خوب میگیره اون موضوعمو که بستن RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 20-08-2014 (20-08-2014، 14:16)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمشونُ دادم ببین بقیه مدیرآ درموردشون چی میگن ! دهنه من آسفآلت شد ! :| RE: یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید... - τοxικ - 20-08-2014 (20-08-2014، 14:22)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه بابا چه موضوعی بزاری!! البته هر چی بزاری موضوع تو مذهبی دردسر سازش میکنن (20-08-2014، 14:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. والا سخن رانی های منم جواب نداد |