هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند (/showthread.php?tid=14548) |
RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - ☭Nicola☭ - 12-08-2012 قرار بود که همراه ژوکوف کانیف هم باشه وباهم برلین رو بگیرن ولی ژوکوف زرنگی کرد وزودتر برلین رو گرفت البته امریکایی هاوانگلیسی ها هم توراه بودن.وای کاش تمام آلمان رو ارتش سرخ می گرفت. اونوقت آلمان غربی غرب گرایی وفساد در آلمان شکل نمی گرفت شکست های آلمان پس از 1941 شروع شد وپیش از آن تمام پیروزی بود. کاملا واضحه جنگ با شوروی اشتباه بود. RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - aCrimoniouSs - 12-08-2012 ممنون لطفا بازم از هیتلر بذارین چون عاشق شخصیتشم:bighug: RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - ARMY - 13-08-2012 نیرو های روس برلین رو گرفتند و بعد این غربی ها مثل لاشه خور ریختن توی المان RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - Mrs f.a.t.e.m.e.h - 20-08-2012 جداازاین همه بحثااصلاهیتلراینجاراس میگه مگه شمامهم ترین حکایتش که به خاطرتصرف جهان دست به هرکاری میزدو هرکسی رومیکشتونشنیدیدبه نظرمن هیتلریه ادم حریص وکثیف بود RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 卐WaffenSS卐 - 20-08-2012 (20-08-2012، 7:17)شیدا1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این فکرشمانیست این تبلیغات یهودتوفکرشماست چنین حکایتی وجودنداره نداشته ونخواهدداشت مانندتمام وقایع دیگه که دروغه:هولوکاست-نژادپرستی و....... شماکه نمیدونی هیتلراصلابرای چی میجنگیدچرااین حرفوازروی ندونستن میزنی؟هیتلربرای پس گرفتن سرزمین های آلمان اومدواین فرانسه وانگلستان بودن که وادارش کردن بجنگه وخودهیتلرعلاقه ای به جنگ نداشت حداقل سخنرانی روگوش میدادینتوش گفته بود اگه یکی پیدابشه وبگه من ازسلسله ی هخامنشی هستم ومیخوام سرزمین های ایران روپس بگیرم حریص وکثیفه؟اون مرداگه روزی ظهورکنه باهیتلرفرقی نداره هردوشون فرشته هستن لطفابدون مطالعه اظحارنظرنفرمایید عادت ماایرانیاس جناب نیکلادرموردحرف شماآلمان سرجمع توبرلین5تانک تایگرنداشت وارتش آلمان هم پراکنده بوداگه هیتلرمیتونست جمعشون کنه(که تقریبامحال بود)میتونست دفاع کنه وشانس زیادی برای دفاع داشت چون قبلا1تانک تایگرتونسته بودازپس30تانک تی34بربیادومدال افتخارهم به خدمش داده شدپس اگه 60تانک تایگرداشتیم=1800تانک تی34که اون مقدارتومحاصره برلین وجودنداشت وحلبی های متفقین هم نیازی به تانک تایگرنداشتن باهمون پانزرهاکارشون تموم بود RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - ☭Nicola☭ - 20-08-2012 البته شروع جنگ هیتلر در 1939 به خاطر کار وحشیانه لهستان درمورد بشر کشی بود. که در کمال تعجب تمام سازمان های حقوق بشر مثل لاهه,جامعه ملل ,صلیب سرخ و... سکوت کردند. اما استالین محکوم کرد وضد لهستان وارد جنگ شد. رضاشاه,موسولینی,هیروهیتو,فرانکو همگی کار لهستان رو محکوم کردند. ودر پی اون چرچیل کثیف آلمان رو بمباران کرد وفرانسه به آلمان حمله کرد. RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 卐WaffenSS卐 - 20-08-2012 بله ودرنهایت اگه آمریکادخالت نمیکردهردوکشورکاملاخاکسترمیشدن که البته هیتلرنذاشت پاریس نابودبشه وفکرکنم به احترام ناپلئون بودکه اجازه نداد انگلستان هم درشرف نابودی بود اصلاآدم فکرشم میکنه عصبی میشه آخه مگه چنین اشتباهاتی ممکنه ازیه همچین آدمی سربزنه؟ RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - ☭Nicola☭ - 20-08-2012 بله وی خدماتی به اقتصاد آلمان کرد که در تاریخ آلمان وکل جهان نمونه بود. بدون تلفات اقتصاد آلمان رو خوب کرد. البته با کمک هایی از امریکا. اگر تحریم بود کارش سخت تر میشد. اما هیتلر روابط بدی با امریکا تا سال ها بوجود نیاورد. از اشتباهات هیتلر عدم عقب نشینی,جنگ با شوروی,و پاکسازی داخلی ضعیف بود. واگه مثل استالین روی مخالفان متمرکز میشد به جای اینکه روی نژاد ها برای پاکسازی متمرکز بشه. نتیجه بهتری می گرفت. ولی به قول استالین خوب حال اس آ رو گرفت RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - sarina ss - 20-08-2012 خب هیتلر یه چیزی گفته ولی ناخواسته خیلی ها مردن! RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 卐WaffenSS卐 - 20-08-2012 بله مهم اینه که نه مقصربوده ونه میخواسته که کسی بمیره قلب این مردازشیشه بود |