![]() |
فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! (/showthread.php?tid=124434) |
RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - hidden ninja - 23-06-2014 عشق زود گذر تا حالا شنیدید؟؟؟ اینا عشق زودگذر طوفانی میاد طوفانی هم میره عشقی که با نگاه شروع بشه با هر نگاه سست تر میشه ولی عشقی که با شناخت شروع شه با هر نگاه محکم تر میشه RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - キム尺刀ム乙 - 23-06-2014 (23-06-2014، 11:28)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باور کنین من قصد توهین به شمارو نداشتم دوست عزیز کلی گفتم منظورم به شما نبود RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - Hitchcock - 23-06-2014 (23-06-2014، 11:48)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که توهینی ندیدم اصن ![]() RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - bahar 012 - 23-06-2014 baraia shoma 2 khtara motasafam RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - キム尺刀ム乙 - 23-06-2014 متاسفم نداره دوست عزیز ![]() RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - G*O*H*A*R - 23-06-2014 اولن همه ی دخترا این جوری نیستن دومن همه ی پسرا هم به طرف هرزه های خیابونی نمی رن این مطلب تا حدودی درست بود ممنون RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - ♪♥raha♥♪ - 23-06-2014 باحال بود!!! مرسی! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - armin van buuren - 23-06-2014 (23-06-2014، 10:33)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله درسته ولی اونا دلیل ، علت ، به خاطر کی ، به خاطر چی و... اخرشم نمیزاشتن برن دمه در (23-06-2014، 11:17)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.علاقه شما رو نسبت به زندگی عصر حجری رو نمیدونم و برایم خیلی جالبه من نمیگم جلف باشو از حد و مرز بگذر گفته ی من اینه که اگه بخوای به گذشته فکر کنی و زندگی کنی به هیچ جا نخواهی رسید زیرا این افکار برای زمان خودش بوده و دیگه نیست ممکنه تا چهل سال بعد بچه های نسل امروزی چنین حرفایی بزنن و باید قبول کرد و طبق روز به اینده پیش رفت و فقط از گذشته باید درس گرفت RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - キム尺刀ム乙 - 23-06-2014 من علاقه ای به عصر حجر ندارم اقا من خودمم نمیگم خیلی خوبم نه منم عین دخترای امروزی ام یکم محدود تر همین ودر اون مورد دقیقا منم تهش حتی نمیتونم برم دم در من تاحالا تنهایی یه بارم بیرون نرفتم RE: فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! - an idiot - 23-06-2014 (23-06-2014، 10:45)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه میشه که دخی ها عوض بشن و پسرا کمتر عوض بشن؟؟ما تغییر پسرا رو کمتر میبینیم چون درواقع چیزایی که دخترا میتونن عوضش کنن بیشتره.مثلا چادر شد مانتو،مانتو بلند شد کوتاه،شالا رفت عقب،موها رنگ شد،ابروها تو سنای کم برداشته شد،آرایشا زیاد و علنی شد،اخلاقا و درونیاتم که .... حالا پسرا فوقش بخوان تغییر کنن چی میشه؟موهاشون سیخ میشه و لباساشون بازتر از قبل میشه.جدیدا هم که ابرو برداشت شده یه افتخار براشون.واسه همین ما بیشتر تغییر دخترا رو میبینیم.اما اصل درون و ذات آدمه که متاسفانه مال هردو جنس عوض شده.وقتی دختر عوض بشه؛پسرم به همون نسبت عوض میشه.چون همشون تو یه جامعه هستن |