انجمن های تخصصی  فلش خور
انتخاب کریس جنربه عنوان مدیربرنامه های سلنا فقط شایعه بوده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: انتخاب کریس جنربه عنوان مدیربرنامه های سلنا فقط شایعه بوده (/showthread.php?tid=102616)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: انتخاب کریس جنربه عنوان مدیربرنامه های سلنا فقط شایعه بوده - PISHY - 02-05-2014

(02-05-2014، 14:59)mehrzad 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چرا کم میاری توهین میکنی؟من که بت چیزی بگم گریت میگیره بدبخت.اصلا تو كريس جنرو میشناسی؟

نشون دادی پس خیلی ...که خفه شو برات تو هینه
برات متاسفم
بیچاره
اره میشناسم
چشت در اومد
بیچاره..

RE: انتخاب کریس جنربه عنوان مدیربرنامه های سلنا فقط شایعه بوده - *mehrzad* - 02-05-2014

چاقال

RE: انتخاب کریس جنربه عنوان مدیربرنامه های سلنا فقط شایعه بوده - PISHY - 02-05-2014

تو ووقتی داشته الفبا یاد میگرفتی و بابا اب داد میگفتی
من همه اینارو از حفظ ببودم و درموردشون موضع میزاشتم

RE: انتخاب کریس جنربه عنوان مدیربرنامه های سلنا فقط شایعه بوده - *mehrzad* - 02-05-2014

خیلی چی؟

کریس جنر مادر کیم کارداشیان و زن رابرت کارداشیانه
محظ اطلاع
ضآبع شدی؟بوی دماغ سوخته میاد

(02-05-2014، 15:04)mehrzad 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی چی؟

خودت گفتی بگما.بعد نگی توهین کردی
سووسوول

هر وقت هم سنه من شدی بیا زر زر کن.

مهم سن نیس
مهم عقله که مال من خیییلی از تو بیشتره

(02-05-2014، 15:04)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کریس جنر مادر کیم کارداشیان و زن رابرت کارداشیانه
محظ اطلاع
ضآبع شدی؟بوی دماغ سوخته میاد

(02-05-2014، 15:04)mehrzad 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی چی؟

خودت گفتی بگما.بعد نگی توهین کردی
سووسوول
سوسول تویی که از سلنا خوشت میاد.راستی دیگه درباره عمه منم چیزی نگیا وگرنه خانوادتو میارم جلو چشات

(02-05-2014، 15:08)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم سن نیس
مهم عقله که مال من خیییلی از تو بیشتره
ریدی دیگه زر نزن

چیه جناب اقای سوسول
کم اوردی ای توهین میکنی
خخ
دیگه ضآیع شدی پس حرف نزن

اوه اوه.این دماغت داره میسوزه بوش همه جا و ورداشته
یکی زنگ بزنه اتیش نشانی

من توهین نکردم چاقال واقعیتو گفتم