בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ (/showthread.php?tid=102377) صفحهها:
1
2
|
RE: בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014 سری سوم
مــامـاטּ ؟! لحـافـ ـ مـטּ صـوُرتے بــوُد، چــرا سفـیـد شـده؟؟ !! بـــالشم مثـل پنـبـــہ بــود، چـــرا مثـل سنـگـ ـ شـده ؟؟ !!! ! بــابـا ؟! تــو ڪہ میدونسـتے از تــاریڪے میتــرسم.. چـرا لـامپــو روشـטּ نڪردی؟ مـگـہ داره بـــاروטּ میــاد.. !!!؟؟ چــرا هـمـہ جــا بـوُی خـاڪ ـ میـده ؟؟ مـטּ ڪہ دیـروُز حـمــوم بــودم.. چــرا منـو شستـטּ ؟؟ ! عشـقم .. ؟!!! چــرا گـریـہ میڪنے؟؟! ..::اروُم بــاش::.. مگـہ وقتـے زنـده بــوُدم ارزشــمـو فہـمیـدیــد؟ وقتی کسی رو واقعا دوست داشته باشی فاصله قد وزن سن پول فقط وفقط یه عدد لعنتیه..... گـــاهی بایـــد بعضی احساسهــــا رو بـــذاری تـــو خونـــه سالمنــدان دلتــــــــ اینقـــدر بهـــش بی توجهـــی کنــی تـــا بمیــــــرن ! خاطرات خیلی عجیبند.... گاهی اوقات میخندیم به روزهاییکه گریه میکردیم،ا ما گاهی گریه میکنیم به روزهاییکه میخندیدیم.... من از میان همه شما ؛ منتظر کسی بودم که نیامد... نیامدن هزار بهانه میخواست و آمدن یکی... آخرين حمدِ مرا نيز بخوان..... ك من از دنياىِ شما كوچ شدم... پشتِ من آب نريز... جاى من عالى هست...... بى خودى دلتنگ نشو.... من از اين بُه بُه ىِ شهر گريزان بودم..... خواستم گلــــــــــــــــه کنم از نامهـــــــــــــــــربانــــــی هایت . . . امــــــــــــــــــــــــّـــــــــــــا . . . خوب کـــــــــه فکـــــــــــــر میکنم . . . مـــــــــــــــن بی مقدمه عاشق تـــــــــــو شدم . . . تقصیـــــــــر تــــو نیست . . . اشتبـــــــاه مَـــــن است . . .! ﻟﺤﻈﻪﯼِ ﺩﻳﺪﺍﺭ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺩﻳﻮﺍﻧــﻪﺍﻡ، ﻣَﺴــﺘﻢ ... ﺑﺎﺯ ﻣﯽﻟـﺮﺯﺩ، ﺩﻟﻢ، ﺩﺳــﺘﻢ... ﺑﺎﺯ ﮔﻮﻳﻲ . . ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥِ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﻫﺴــﺘﻢ... ﺍﻭﻧــﯽ ﮎِ ﺑﺎﯾــﺪ ﺑــﺎﺷﻪ ﺗـــﻮﮮِ " ﻗﻠﺒــــــــﻢ " ﺧــﺪﺍ ﺟـــﻠﻮ ﺍِﺳــﻤـِــﺶ ﺗﯿﮏ ﺯﺩﻩ . . . ✔ ﮐــﺎﺭ ﻣــﻦ ﺍﯾــﻨﻪ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺑـــﻘﯿﻪ ﺿﺮﺑﺪﺭ ﺑــــﺰﻧﻢ ﮐﻪ ﻣـــﮯ ﺯﻧــــﻢ . . . به هرجا میرود طابوت من ، چه غوغائی بپا خیزد . چه سنگین میرود ، این مُرده از بس آرزو دارد عشق های ممنوع عشق های واقعی اند ... چون هیچ اجباری به حفظ رابطه نیست و فقط بخاطر علاقست ... اگه کسی رو دارید که با وجود تمام مشکلات ریسک می کنه و شما رو عاشقانه دوست داره قدرش رو بدونید RE: בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ - ✘Miss maryam✘ - 14-08-2014 چه دفترچه قشنگی عالی بود ممنون RE: בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ - **zeinab** - 15-08-2014 من حس و حالشو نداشتم کامل بخونمولی حالا که بقیه میگن حتما قشنگه دیگه. RE: בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ - ஐற£ℒἶ†дஐ - 26-09-2014 سری چهارم
ﻣـــﺎ ﺑـﻪ ﻫـــﻢ ﻧﻤـﯿﺮﺳــﯿـﻢ !... ﺍﻣﺎ . . . ﺑﻬــﺘـﺮﯾــﻦ ﻏــﺮﯾـﺒﻪ ﺍﺕ ﻣــﯿﻤـﺎﻧــﻢ ﮐـﻪ ﺗــﻮ ﺭﺍ ﻫــﻤﯿﺸـﻪ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺧــﻮﺍﻫــﺪ ﺩﺍﺷــﺖ . . . عشـᓆ כر لـᓗـظهـ پـכیـــכ ᓄـیـ آیـــכ و כوست כاشتטּ כر اـᓄـتـכاـכ زᓄـاטּ و ایــטּ اساسیـ تریــטּ تـᓅـاوت ᓄـیــاטּ عشـᓆ و כوست כاشتטּ است بگذار بمانم! در کنارت که هیچ،حرفش جداست! در کنارمیم مالکیتم برای تو!!!!!!! عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم! شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق. غـرورم را بــہ پـایِ بـے احـساسـے اَم ننویس مغـرور ها احـساسـے تـرنـد فـᓆــط بـہ راحـتے اعتمـاد نمیڪــنند ... زندگے در حال بارگیرے است، لطفا صَبر ڪنیــد... اینجا سرعـــــت خوشبختے بسیار ڪم استـــــ...!!! تا زندگے ات لــود شّـود ... عُمرت تمام شــده...!! حسرت یعنی روبرویم نشسته ای و من، با اندوه نگاهت میکنم و آه نداشتنت را میکشم یعنی تو اینجایی و من آرزویت میکنم.... تـــا حــالا شـــده واســـه کــســی زنــدگــی کــنـــی؟؟؟ فــقــــط و فــقـــط یـــه ” نـــفــر ” … دوســتـــش داشـــتـــه بــاشـــی، اونــقـــد کـــه حـــتــی نـــتــونـــی ســلامــم بـــهش بــدی؟؟؟ راه بـــری جــلو چــشــاتـــه، حــرف مــیــزنــی جــلوی چــشـــاتــه، غــذا بــخــوری جــلویــ … خــســـتــه نـــمــیــــشـــی؟؟؟؟؟ چـــون تـــکــراری نـــیـــســـت واســـت؟؟؟؟؟؟ عـــاشـــق کـــه بـــشـــی دیـــگـــه مال خـــودت نـــیــســـتــی، بـــاور کــــن رفـــیــق … چـــراشـــــم بـــایــــســتـــی خــودتــــ پـــیـــدا کـــنـــی…!!!!! دلــــِ کـــوچـــکـــمـــو پـــیـــشــش جـــا گـــذاشـــتـــم … ای کـــاش بـــفـــهـــمه و بـــرگـــرده… گآهی دِلــَت نــِمیخوآهــَد . . .؛ دیــروز رآ بِه یآد بــیآوَری . . .؛ اَنگــیزه ای بــَرایِ فــَردآ هـَم نــَدآری . . .!!! ... وَ حآل هــَم کِه . . .؛ گآهی فــَقــَط دِلــَت میخوآهــَد . . .؛ زآنوهایــَت را تــَنگ دَر آغوش بــِگیری . . .؛ وَ گوشــِه ای اَز گوشــِه تــَرین گوشـِه ای کِه می شــِنآسی . . .؛ بــِنـِشینی وَ فــَقــَط نــِگآه کــُنی . . .!!! گآهی دِلگــیری. . . ؛ شآیــَد اَز خودَت . . .؛ شآیــَد . . !!! عشـــق " یعنــــى، " حســم " بـتــــوانــد " مـــنطقــــت " را درهــم شــکـــند ...! یه روز میبوسمت ... فوقش خدا میبرتم جهنم.... فوقش میشم ابلیس... اونوقت تو هم واسه اینکه ابلیس بوسیدتت جهنمی میشی.... اونجا پیدات میکنم و هروز میبوسمت... وای چه بهشتی بشه جهنم.... یه روزی میاد منم آرام میخوابم و مردم به تنهایی میگن خدا صبرت بده! من تصوراتم از تو با " کــــــــاش " گره خورده تـــو ، توقعاتت از من با " بایـــــــــد" ... وقتی به مرگ فکر میکنم میدانم باید به زندگی فکر کرد .. وقتی به زندگی فکر میکنم میدانم چیز دیگری نیست باید به تو فکر کنم .. وقتی به تو فکر میکنم نمیدانم چه کنم ... ): RE: בَفــتـَـرچـــﮧِ یــآבבآشــتـِـ شـَـפֿصــےِ مـِـلـیـتـآ ஐற£ℒἶ†дஐ - ✘ЯØற!ηд✘ - 28-09-2014 مقسی ملی جون ولی با عکس قشنگ تره |