انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - armin^ - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ pid=1517889 dateline=1391583968]
کاربران در حال بازدید از موضوع:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Armina.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
armin^ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L☺vely star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
matin.ss ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na جان^_^
تو پیام خصوصی بت گفتم الانم میگم^_^
تولدت مبارک^_______________________________________^

هههه دلت بسوزه من دومین نفری بودم که بهش تبریک گفتم
من از قبل تو خصوصی بش تبریک گفاه بودم>___________<

باشه تو دوس دختر بتمنDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Armina.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
armin^ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L☺vely star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
matin.ss ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

Rom!na جان^_^

(05-02-2014، 10:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:08)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید به منم اجازه نمی دن برم برف بازیp336
بهم می گن تنها حق نداری بریcry2

من پام شکسته ارمیناع:|
بعدشم منم تنهایی باس میرفتم اگرم نشکسته بود!
چون هیشکی نیسSad
اوخیع
بیا منم میام با هم بریم خودم ازت مراقبت میکنم

نع>________________________<
هوش سیاه2 شروع شد^_^
شرمندهBig Grin
اعــــــــــــع ((:
شروع شد 0_0
من عاشق ارسلان قاسمی و کامران/جمشید هستم
Heart
Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - MR.FARZAM - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:14)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:11)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:05)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 9:59)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ولی نامجو قافیه هاش خوبه ولی اینجا :معرفت کردگار شامل ماها نشد شامل انهایی شد انرژی هسته ای حق مسلم ماست
شامل چه کسانی شد این قسمتش کله آهنگ رو بهم می زنه بعدش اومدی یه بیت دیگرو آوردی

پس چرا نوشتی آرمین آهان حتما عاشق تهی اف امی
خوبم توچطوری
چرت نگو خیلی بخشیدا تو نمی فهمی دلیل نمیشه اهنگ بد باشه مثل اینکه یکی
که فقط یاس گوش داده بگه شاهین بده خو اون هیچی نمیفهمه شعریهم که تو نوشتی خیلی
بچه گونست اگه میبینی دور ووریات تعریف میکنن یا اهل شعر نیستن یا بچه ان

دور برمن بچن همشون بزرگن از 17 سال بالان سنشون
خب یاس معرفت رپ فارسیه شاهین به کف پاشم نمی رسه آهنگاس شاهینم گوش دادم

معرفت شعر فارسیDodgy!!!
معرفت شعر فارسی شعراش از فیلتر ارشاد میگذرهDodgyAngry
اون کسی معرفت داره که بخاطر شعراش بهش حکم قتل ازاد رو دادن
اون کسی با معرفت که بخاطر خوندن قران تو شعرش نه برای مسخره تبعید شده
دیدی بچه ایDodgyDodgy
تو بچه ای کسی که درد جامعه رو بیان می کنه کسی که بخاطر اینکه همرنگ بچه های سرطانی شه سر خودشم کچل می کنه معرفت رپ فارسی
در ضمن کی تو آهنگاش قرآن خونده

بابا کچل کرده چون مدل ساله!
هیچ رپر سیاسی مجاز نیست چون داره بر علیه مملکت میخونه
نامجو

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - M ATIN - 05-02-2014

آقا خانوم از شما که توی گفت و گو هستید می پرسم یاس معرفت داره یا نامجو و شاهین نجفی!؟؟!؟!؟!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ~ArMiNa~ - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک**
بیچارع پری!
خوب باشعور دیروز کی بود میگف عشقم عشقم فداش شم فداش شم!؟
دخی ولش کن!
(05-02-2014، 10:13)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
من بازم همین الان از تویوپ سواری برگشتم دخی^___^
برو9و9و9و9و9و9و خوش باش دنیا 2 روزه^_^
نخندی فردا که میشه دلت میسوزه^_^

armin^
با دختر من چی کار داری؟>___________<

دخترت کیه؟
عمت!
خو مهشیده دیه

---
آرمینا^_^

جونــــــــــــــــــــــ♥ـــــــــــــــــــــــــــــم؟^____^

(05-02-2014، 10:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک**
بیچارع پری!
دخی ولش کن!
(05-02-2014، 10:13)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ pid=1517904 dateline=1391584166]
خخخخ
من بازم همین الان از تویوپ سواری برگشتم دخی^___^
برو9و9و9و9و9و9و خوش باش دنیا 2 روزه^_^
نخندی فردا که میشه دلت میسوزه^_^

armin^
با دختر من چی کار داری؟>___________<

دخترت کیه؟
عمت!
خو مهشیده دیه

عمه ی من مال تو من مهشید و تقریبا 9 ماهه میشناسم و خواهرمه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:16)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

Rom!na جان^_^

باشه تو دوس دختر بتمنDodgy
همتون بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــوزید ^.^
من ساعت 7_8 صبح بهش تبریک گفتم ((((((((((((:
اولین اولین (((((((((((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:14)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:10)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:06)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات؟؟!!!Dodgy

خانوم خسته شدن رفتن :cool:

یعنی چی؟؟:|

ولش دیگه مهم نیست رفت دیگه منم جلوشو نگرفتم

خاک**
بیچارع پری!

من بودم هنوزم میگم ولی دیگه رفت ول کن دیشب از اعصبانیت با کله زدم تو در ابروم شکست هعیییییییییییییییییی

چی بگم والاع!
برنامه توچال چی شد په؟:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - M ATIN - 05-02-2014

(05-02-2014، 10:17)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:14)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:11)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:05)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت نگو خیلی بخشیدا تو نمی فهمی دلیل نمیشه اهنگ بد باشه مثل اینکه یکی
که فقط یاس گوش داده بگه شاهین بده خو اون هیچی نمیفهمه شعریهم که تو نوشتی خیلی
بچه گونست اگه میبینی دور ووریات تعریف میکنن یا اهل شعر نیستن یا بچه ان

دور برمن بچن همشون بزرگن از 17 سال بالان سنشون
خب یاس معرفت رپ فارسیه شاهین به کف پاشم نمی رسه آهنگاس شاهینم گوش دادم

معرفت شعر فارسیDodgy!!!
معرفت شعر فارسی شعراش از فیلتر ارشاد میگذرهDodgyAngry
اون کسی معرفت داره که بخاطر شعراش بهش حکم قتل ازاد رو دادن
اون کسی با معرفت که بخاطر خوندن قران تو شعرش نه برای مسخره تبعید شده
دیدی بچه ایDodgyDodgy
تو بچه ای کسی که درد جامعه رو بیان می کنه کسی که بخاطر اینکه همرنگ بچه های سرطانی شه سر خودشم کچل می کنه معرفت رپ فارسی
در ضمن کی تو آهنگاش قرآن خونده

بابا کچل کرده چون مدل ساله!
هیچ رپر سیاسی مجاز نیست چون داره بر علیه مملکت میخونه
نامجو

هه
پس اینم شد مدل سال آره
به قول یاس وقتش میرسه که زندگی نامشونو پاره کنم

(05-02-2014، 10:17)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا خانوم از شما که توی گفت و گو هستید می پرسم یاس معرفت داره یا نامجو و شاهین نجفی!؟؟!؟!؟!

خوب معلومه یاس