انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 04-12-2013

(04-12-2013، 20:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:56)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtimeااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(04-12-2013، 19:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:52)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میاد
برم بخوابم 
بای
ساعت 8 و نیم بعد از ظهر خواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:N56:
عزیزم تازه امروز خیلی دیر دارم میخوابم 
دوستام خبر دارن ساعت هفت ونیم می خوابمBig Grin
حالا هم برم جا بندازم تو حال که میترسم زلزله بیاد نمیرم تو اتاقم 
بدرود
ههه من تازه ساعت 4 از مدرسه میام
اونوقت تو 3 ساعت بعدش میری میخوابی؟؟؟؟:N56:
اره اره
من ساعت یک میام خونه ساعت هفت ونیم میخوابم پنج و نیم بیدار می شم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - † αƖιєη † - 04-12-2013

(04-12-2013، 20:02)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 20:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:56)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtimeااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(04-12-2013، 19:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:52)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میاد
برم بخوابم 
بای
ساعت 8 و نیم بعد از ظهر خواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:N56:
عزیزم تازه امروز خیلی دیر دارم میخوابم 
دوستام خبر دارن ساعت هفت ونیم می خوابمBig Grin
حالا هم برم جا بندازم تو حال که میترسم زلزله بیاد نمیرم تو اتاقم 
بدرود
ههه من تازه ساعت 4 از مدرسه میام
اونوقت تو 3 ساعت بعدش میری میخوابی؟؟؟؟:N56:
اره اره
من ساعت یک میام خونه ساعت هفت ونیم میخوابم پنج و نیم بیدار می شم
الآن یه سوال برام پیش اومد
تو چند کیلویی؟Big Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ツñ姆ÄrÄñツ - 04-12-2013

سلآمـــــــــــــــــــ

اقا ترو خدا یکی جواب سلام منو بده منم آدمم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - † αƖιєη † - 04-12-2013

با این که نمی شناسمت ولی سلامـــــــــــــــ|:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ♥h@di$♥ - 04-12-2013

(04-12-2013، 20:08)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـــــــــــــــــــ

سلامBig Grin

(04-12-2013، 20:09)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 20:08)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـــــــــــــــــــ

سلامBig Grin

هورآآآآآآآآآآآآ

بلاخره جواب سلام منو دادینــــــــ

برم شیرینی شکلات بدم

خوفین دوستان؟

(04-12-2013، 20:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این که نمی شناسمت ولی سلامـــــــــــــــ|:

اقا جآن منم شما رو نمیشناسمـــــــــــ:|

پریا برام توضیح داد که اشتباهی اسمم رو داده

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 04-12-2013

سلآمــــــ

(04-12-2013، 20:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــــــ

علیک سلآمــــــــــ(:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 04-12-2013

من سه ساعته دارم جي تي اي دانلود ميكنم ب اين كه اي دي اسعل دارم ايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييشــــــــــــــــــــــــ

(04-12-2013، 20:33)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سه ساعته دارم جي تي اي دانلود ميكنم ب اين كه اي دي اسعل دارم ايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييشــــــــــــــــــــــــ

ایش به جمالتــــــــــــ(: