انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] (/showthread.php?tid=242194)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 27-08-2015

(27-08-2015، 22:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:42)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ابجيايي يه زن برا من پيدا نميكنننن
غزززلللل
شادييييييي
مروااااااااا
ها؟
زن میخوای ؟
خوب یه جرکت بزن به دوست بگو یاد دم در خونت بعد جیم فنگی بر.و بیرون
انگاری مامن بزرگ بابابزرگش چهار چشمی منتطرشن:VV
و متایفانه من دختر برا شوور دادن ندارم دورم:>
منو پارمیدا؟O.O
جنازمو پیدا میکنی امشب بعدش:<

من من به شدت خوابم میاد ! |:

60  تا موضوع میزنین ! تا ساعت 2 مخواین یا 1 و نیم ؟

بخشارو 3 قسمت میکنیم ! 20 تا توی هر بخش (((((((= !
تو خودت با یکی مسابقه میدی ؟
برا یار جو کنم ؟
میخوام  داور شم^_^

چیز چیز :| من میخوام سه بخش بهتون بدم ! واسه یکی الی 2 بخش هم بهتون منبع میدم ! -_-

تکراری نیست !

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - امیررضا* - 27-08-2015

(27-08-2015، 22:58)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه اینجا گفتگو هست زشته^_*
وای 4 ساااااال
میگم امضات داره معروف میشه ها
چیش زشته ؟  Confused 
آه تو بچه مثبتی ؟ (:
تو که از فریدم مثبت تری >_<
اره 4 ساله !!! الان که بهش فک میکنم میبینم زمان چ زود گذشت ..
امضام ؟! واقعا ؟ ^_^
چه طور ؟
اره مثبتم
خخ
4 سااااال خیلی هست هاااا
نمیدونم اخه حرف دل خیلی هارو میزنه

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ÆҐÆŠĦ - 27-08-2015

(27-08-2015، 22:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:50)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چن تا غزل داریم آرش ؟ -_-
غزل خودمون دیگه !  Undecided
درضمن شوخی کردم بابا ..
زن واس چی میخوای ؟؟ دوستی های اینترنتی ماندگار نیستن .
هوففففف 6 ساعته پشت سرهم پا نتم خدافففففف :|

٣تا غزل داريم
١-غزل تو سايت
٢-عمه ي رامبد جوان
٤-دوست من

اقا بیخیالش شو :|
کلا بیخیال غزل ها شو :|

تو يكي ديگه معرفي كن من بيخيال شم

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 27-08-2015

شما یک پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستنده‌ی پیام: موتور MyBB - عنوان پیام:

:|

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Apathetic - 27-08-2015

(27-08-2015، 23:00)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مثبتم
خخ
4 سااااال خیلی هست هاااا
لابد میخوای بگی حرف دل تو هم میزنه ؟ -_-
امیر .. من نگرانت هستم !  :ess: 
جدیدا خیلی حرفای عجیب میزنی .. یه جور حرف میزنی انگار شکست عشقی خوردی ، یا اینکه یه اتفاق بد تو زندگیت افتاده :|
مث سابق شنگول نیستی :|
باید یه جلسه ی 3 نفره با فرید بزاریم . من ، تو و فرید ! باید راجع بهت باهم سه تایی حرف بزنیم .

من تا هفت سال پيش فك ميكردم قيصر اسم زنه

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - امیررضا* - 27-08-2015

(27-08-2015، 23:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 23:00)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مثبتم
خخ
4 سااااال خیلی هست هاااا
لابد میخوای بگی حرف دل تو هم میزنه ؟ -_-
امیر .. من نگرانت هستم !  :ess: 
جدیدا خیلی حرفای عجیب میزنی .. یه جور حرف میزنی انگار شکست عشقی خوردی ، یا اینکه یه اتفاق بد تو زندگیت افتاده :|
مث سابق شنگول نیستی :|
باید یه جلسه ی 3 نفره با فرید بزاریم . من ، تو و فرید ! باید راجع بهت باهم سه تایی حرف بزنیم .
اونکه اره
اما نه من ناراحت نیستم
فرید برای این چیزا وقت نمیزاره

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Apathetic - 27-08-2015

(27-08-2015، 23:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم اسم مرده هم زن :|

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 27-08-2015

(27-08-2015، 22:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 22:42)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ابجيايي يه زن برا من پيدا نميكنننن
غزززلللل
شادييييييي
مروااااااااا
ها؟
زن میخوای ؟
خوب یه جرکت بزن به دوست بگو یاد دم در خونت بعد جیم فنگی بر.و بیرون
انگاری مامن بزرگ بابابزرگش چهار چشمی منتطرشن:VV
و متایفانه من دختر برا شوور دادن ندارم دورم:>
منو پارمیدا؟O.O
جنازمو پیدا میکنی امشب بعدش:<

من من به شدت خوابم میاد ! |:

60  تا موضوع میزنین ! تا ساعت 2 مخواین یا 1 و نیم ؟

بخشارو 3 قسمت میکنیم ! 20 تا توی هر بخش (((((((= !
تو خودت با یکی مسابقه میدی ؟
برا یار جو کنم ؟
میخوام  داور شم^_^

چیز چیز :| من میخوام سه بخش بهتون بدم ! واسه یکی الی 2 بخش هم بهتون منبع میدم ! -_-

تکراری نیست !
خودتی غزل چییز
تروخدا تاریخ نباشه دیگه>________<
افرین کمک رسانیت خوبه:VV

(27-08-2015، 23:03)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 23:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم اسم مرده هم زن :|

جدا ؟
پس تا الانم در اشتباه بودم Big Grin