انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] (/showthread.php?tid=243242)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 05-09-2015

(05-09-2015، 16:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2015، 16:51)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2015، 16:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
علي خان؟
سلامـ
+
بَلـ ـه آرش جآن
._.!

ا تگ الكي كردم
ميدوني من برا چي زن ميخوام؟
كمبود محبت پيدا كردم جي افم كه جلو همه خوابوند تو گوشم عشقم كه داره ازدواج ميكنه با عشقش مياد تو خونه من عشق بازي ميكنه
ازاون ور داداشم داره زن ميگيره همه توجهشون به اونه):
والا تك تنها موندم
عزیزمـ منُ اگه میبینی میخندَمـ بدون هر روز یه غُصه جَدید دارمـ من تو بچگی خاطرات خیلی بَدی دارمـ اَصن نمیشه گُفت چطوری بُزرگ شُدمـ هیشکی بهمـ مُحبت نکرد! پَناه آوردمـ به این دُنیای مجازی که نه آدماش مَنُ میشناسن نه چیز دیگه... 
 آدمـ یکیو دوس دارهـ تو سن تو باشه میرهـ ازدواج میکنه سُراغ جی اف بی اف نمیرهـ« 
به تَنهایی فــِک نَکن !
<:

مَن در ایــن راه خیر پیشگامـ میشم آرش V:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ÆҐÆŠĦ - 05-09-2015

(05-09-2015، 16:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2015، 16:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2015، 16:51)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2015، 16:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
علي خان؟
سلامـ
+
بَلـ ـه آرش جآن
._.!

ا تگ الكي كردم
كمبود محبت پيدا كردم جي افم كه جلو همه خوابوند تو گوشم عشقم كه داره ازدواج ميكنه با عشقش مياد تو خونه من عشق بازي ميكنه
والا تك تنها موندم
عزیزمـ منُ اگه میبینی میخندَمـ بدون هر روز یه غُصه جَدید دارمـ من تو بچگی خاطرات خیلی بَدی دارمـ اَصن نمیشه گُفت چطوری بُزرگ شُدمـ هیشکی بهمـ مُحبت نکرد! پَناه آوردمـ به این دُنیای مجازی که نه آدماش مَنُ میشناسن نه چیز دیگه... 
به تَنهایی فــِک نَکن !
<:

إشكالي نداره يه پ خ بهت بدم؟

(05-09-2015، 17:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2015، 16:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
علي خان؟
سلامـ
+
بَلـ ـه آرش جآن
._.!

ا تگ الكي كردم
والا تك تنها موندم
به تَنهایی فــِک نَکن !
<:

إشكالي نداره يه پ خ بهت بدم؟
نه اَصن دو تا بدهـ من خیلی وَقته کسی بهمـ پ.خ ندادهـ
هعییی >_<

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Silver Sun - 05-09-2015

سلام(:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ÆҐÆŠĦ - 05-09-2015

اخي دلم سوخت يه سي چل تايي بدم تأمين پ خ شي والا

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Silver Sun - 05-09-2015

سلام(:

(05-09-2015، 17:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخي دلم سوخت يه سي چل تايي بدم تأمين پ خ شي والا
بدهـ V:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - vampire whs - 05-09-2015

(05-09-2015، 17:03)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

سلاااااااااااااااام:>

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 05-09-2015

سلام[:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ×ИамеLеsS× - 05-09-2015

سلام