انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - -Demoniac- - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:
اخه تا اونجایی ک من یادم میاد قدیمی های فلش انقد لات و بی ادب نبودن :|
این معلوم نی از کجا اومده -_-*

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - leila kian - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:43)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:

از تورنتو....من بی ادب نیستم...دهنمو وا میکنن فقط
دگ بیخیال همه چی گذشت این نیز بگذر

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - -Demoniac- - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:41)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:34)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

ای جانم پروفسور....حتما میخوای مهندسم شی....عاقا بیخیال
صلواتو بفرس...وللش...ارزش نداره اعصابمو خورد کنم
بفرس صلواتو
اره واسه چیزی ک نیستی اعصابتو خورد نکن عزیزم ...از اولم نباید میکردی -_-

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:43)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:

از قبل حضرت آدم اومد/:
یاد فیلم اپوکالیپتو افتادم v:

(28-06-2016، 22:47)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:41)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:34)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

بفرس صلواتو

نفهمیدم چی شد؟؟؟عاقا من هی هیچی نمیگم اینا بیشتر حرف درست میکنن
باو تموم شد ول کنین دگ....اونی ک فک میکنی نیستم ..هستم...خخیلی هم خوبشو هستم

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Faust - 28-06-2016

مثلاً خیر سرم دیگه نمی خواستم بیام گفتگو !:O

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:55)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلاً خیر سرم دیگه نمی خواستم بیام گفتگو !:O

من دوساله این تصمیمو دارم :v

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:54)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:47)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

بفرس صلواتو

ب جدم سید الشهدا قسم این صابره/:تو لباس زنونه استتار کرده/:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - رפּـانے شیطـפּـטּ - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:56)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:54)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

بفرس صلواتو

ب جدم سید الشهدا قسم این صابره/:تو لباس زنونه استتار کرده/:
ی سوال اختصاصی؟
طرف بیکاره بیاد استتار؟
همون صلواتو بفرس (((:

صابر دگ کیه؟؟؟؟.....پهوووو مارو پسر کردن....ای خدا میبینی دگ....باو از اول دخمل بودم حالا هم هستم
قسم نخور لطفا