انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - leila kian - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:28)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
این هنوز در قدیم سیر میکنه
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخی تورو کم داشتم نصیحتم کنی....بانو مرا عفو کن...مامان بزرگت ک خونتونه من تازه اول جوونیمه....بایدم نگه داری کوچولو
اخیییی نچ دلم سوخت

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:28)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:26)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:22)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:11)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه چرا هر کی تازه ثبت نام میکنه فکر میکنه شاخه ._.

اخییییییی نازی
گاو نیستم ک شاخ باشم....من راحتم گوگولی.....منه انقده خندون....تازشم مجبور شدم بگم اینو:من تازه نیستم...از کاربرای قدیمیم..از 2013
این کاربریم تازس....من اگه بگم کیم مطمئنن اخلاقمو میدونن....شاخ نمیشم برا کسی
برو مشقاتو بنویس برو برو بزا باد بیاد
معلومه قدیمی هستی
از همون اول گفتم اشناییv:

الان این تیکه بود عایا؟؟؟؟
یا حرف بود؟

معلوم نیس:v؟؟؟ 

(28-06-2016، 22:28)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخی تورو کم داشتم نصیحتم کنی....بانو مرا عفو کن...مامان بزرگت ک خونتونه من تازه اول جوونیمه....بایدم نگه داری کوچولو
اخیییی نچ دلم سوخت

(28-06-2016، 22:29)رפּـانے شیطـפּـטּ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:26)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:19)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این قانون برای 4 سال پیش بود ._.

تو ک 17 سالته؟؟؟کوچولو...هنو بچه ای ک...امتحانات تموم شده کوچولو؟؟؟

اگه قدیمی باشی باس بدونی ی تایپک به اسم کل کل اونجا بیشتر به دردت میخوره

من دارم حرف میزنم عزیزم کل کل نمیکنم
اگه میکردم میرفت جا مخصوص خودش

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - -Demoniac- - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:31)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخیییی نچ دلم سوخت
اگه قدیمی هستی پس چرا خودتو معرفی نمیکنی ?

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Fake Girl - 28-06-2016

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

صلوات بفرستید/:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Fake Girl - 28-06-2016

(28-06-2016، 22:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:
عکس اصلی آواتارتو پ.خ کن

(28-06-2016، 22:34)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:31)leila kian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بیخیال
مادربزرگ ماست
احترام نگه دار

اخیییی نچ دلم سوخت
اگه قدیمی هستی پس چرا خودتو معرفی نمیکنی ?

یگان قدس سپاه اومده میترسه لو بره v:

(28-06-2016، 22:34)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قد دراز کردن
مغز قد نخودم نی
جواب ابلهان خاموشیست (:

بچه ها دیگه چ خبر؟
چیکارا میکنین؟

ای جانم پروفسور....حتما میخوای مهندسم شی....عاقا بیخیال
صلواتو بفرس...وللش...ارزش نداره اعصابمو خورد کنم
بفرس صلواتو

(28-06-2016، 22:39)rose2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2016، 22:38)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرستید/:
عکس اصلی آواتارتو پ.خ کن

این موقع شب؟ v: