انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - BIG-DARK - 15-05-2020

موضوع رو بزنین

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 15-05-2020

(15-05-2020، 20:44)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبجی نسیم میخوام یه شعر بزارم طولانیهبزارم بخش ادبیات؟

اره عزیزم

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 15-05-2020

(15-05-2020، 20:42)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:38)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:25)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبجی نسیم میگم که من عقب افتاده ام فک کنم Telegh_59

خواهرمم تایید کرده اینو
دوست فابریکمم که خیلی باهم راحتیم بهم میگه عقب مونده

نه عزیزم این طور نیست

@"-HIDDEИ-"
کم پیدایی!
به اندازه کافی تو انجمن بودم فضاش دیگه بدردم نمیخوره ولی پر از خاطره های بد و خوبه دیگه میدونی ..

(15-05-2020، 20:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:33)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:31)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاطی کفتراTelegh_26

علی ر میگم D:
قبل نویسنده شدنت میگفتی علی آقا..
بچه بودی سلام میدادی..
(:

الانم اگه پ.خ باهات حرف بزنم میشید علی اقا ^^
ممد گف گ.ا سلام ندین -_-
بی تربیت

چرآ

عزیزان دل نسخه رو بزنین سکته میزنما 6

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 15-05-2020

(15-05-2020، 20:43)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:42)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به اندازه کافی تو انجمن بودم فضاش دیگه بدردم نمیخوره ولی پر از خاطره های بد و خوبه دیگه میدونی ..

بیشتر از هرکسی می دونم ((:
یه گروهِ تل میزد یکی، میرفتیم گرگینه بازی میکردیم حالش خیلی بیشتر بود تا اینجا و این فضا.
آرش بود تو بودی من بودم ملیکا بود حمید بود اینارو یادمه که مال سه چارسال پیش بودن و فعال! هر روز مزدوج میشد یکی با یکی بوسیله آرش.

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 15-05-2020

حس پوکیدم میکنم.____.

شاید اعصابم خورد شه خودمب زنم Big Grin
بزننننننننییییییینننننننن نننننننسسسسخخخخخههههه روورورورورو6

(15-05-2020، 20:50)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 20:43)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه گروهِ تل میزد یکی، میرفتیم گرگینه بازی میکردیم حالش خیلی بیشتر بود تا اینجا و این فضا.
آرش بود تو بودی من بودم ملیکا بود حمید بود اینارو یادمه که مال سه چارسال پیش بودن و فعال! هر روز مزدوج میشد یکی با یکی بوسیله آرش.

من
من دو ماهه اومدم بعد چجوری چارسال پیش بقیه رو مزدوج میکردم؟؟

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 15-05-2020

(15-05-2020، 20:50)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با گروه تل مخالفم چون چندبار رفتم و خیلی متفاوت بودن
منظورمو می دونی؟
الان که همه دوستاشون هم جمع کردن بردن
سه چهارسال پیش آره یادمه چقدر تو سر و کله هم می کوبیدیم اما به قول اهورا فلشخور مثل پدری که بچه هاش مستقل میشن و هر کدوم میرن سر زندگی خودشون

(15-05-2020، 20:52)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من

یه آرش دیگه رو میگیم عزیز

(15-05-2020، 20:50)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس پوکیدم میکنم.____.

(15-05-2020، 20:53)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با گروه تل مخالفم چون چندبار رفتم و خیلی متفاوت بودن
منظورمو می دونی؟
الان که همه دوستاشون هم جمع کردن بردن
سه چهارسال پیش آره یادمه چقدر تو سر و کله هم می کوبیدیم اما به قول اهورا فلشخور مثل پدری که بچه هاش مستقل میشن و هر کدوم میرن سر زندگی خودشون

(15-05-2020، 20:52)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من

یه آرش دیگه رو میگیم عزیز

اها ببخشید فکر کردم منو میگین Big Grin

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - _sehun_ - 15-05-2020

چرا من آدرس عکسو میزنم ولی عکس برای پستم نمیاره چرا؟