انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 (/showthread.php?tid=99192)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - -м α є ∂ є- - 02-04-2014

شببخیرهمگی
بدرود...(:
نسی عخشی شب خوشHeart
دایی شببخیر(:
بیتا خانومی شب شیک(:
رکی شبت پراز ستارع(:
ற!ՖŠ Д¥Ť!شبت رنگارنگ(:
اهوراع شببخیر(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 02-04-2014

(02-04-2014، 2:03)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:57)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااای این تیکه بچه فامیل دور که میگه کیه کیه در میزنه Big Grin افتاده تو دهنم Big Grin
کیه در میزنه تیکه بابا اتی تو قهوه تلخ هم بود.یادته؟
من عاشق خنده های پسر عمه زا.کلاه قرمزی هوووووووووووووووBig GrinBig Grin
مامانم بعد از ظهر گف اب بیار گفتم تولیوان باشه یا استکان پیش دستی بزارم زیرش یا نزارم پس زمینش راه راه باشه یا چار خونه بعدش مامانم دعوام کرد Blush

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - † αƖιєη † - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:57)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:53)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمونا دارن اینجا چ غلطی میکنن این وخته شبی |:

خودت داری اینجا چ غلطی 'می کنی' این وخته 'شبی' |:

بیخوابی زدع تو کلم /:

بعد اونوقت بی خوابی رو 'می کنن'؟ چرا افعال نامناسب به کار می بری؟

اقا یکی به این اخطار بده :|
داره موضوع رو هاد میکنه /:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 02-04-2014

(02-04-2014، 2:05)Raha_deep نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه وارد=شوت ؟؟عايا؟ |:

یو ؟؟؟

شبت شیک سلی جونم Heart

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - -м α є ∂ є- - 02-04-2014

(02-04-2014، 2:08)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبت شیک سلی جونم Heart

^.^عخشی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ERF@N - 02-04-2014

(02-04-2014، 2:07)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 2:03)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:57)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااای این تیکه بچه فامیل دور که میگه کیه کیه در میزنه Big Grin افتاده تو دهنم Big Grin
کیه در میزنه تیکه بابا اتی تو قهوه تلخ هم بود.یادته؟
من عاشق خنده های پسر عمه زا.کلاه قرمزی هوووووووووووووووBig GrinBig Grin
مامانم بعد از ظهر گف اب بیار گفتم تولیوان باشه یا استکان پیش دستی بزارم زیرش یا نزارم پس زمینش راه راه باشه یا چار خونه بعدش مامانم دعوام کرد Blush

(02-04-2014، 2:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:57)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:53)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمونا دارن اینجا چ غلطی میکنن این وخته شبی |:

خودت داری اینجا چ غلطی 'می کنی' این وخته 'شبی' |:

بیخوابی زدع تو کلم /:

بعد اونوقت بی خوابی رو 'می کنن'؟ چرا افعال نامناسب به کار می بری؟

اقا یکی به این اخطار بده :|
داره موضوع رو هاد میکنه /:

من فقط یه سوأل پرسیدم‎Angel

تمومش کنید دیگ اون موضوع رو Confused

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - † αƖιєη † - 02-04-2014

(02-04-2014، 2:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 2:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان!!
من اونو از یه انجمن ری*ه شده کپ کردم |:
حالا اون ت*م سگ هم از اونجا کپ کرد
از اون موقع حداقل ۳ ماه میگذره!!!
من کلا شبا عصبانیم |:

آخه من ت*م سگای زیادی رو دیدم که اونو جاهای مختلف گذاشتن حتی یه بار تو فلش‎:p

میدونی ای کاش اونجا بودم و دهنت رو سرویس میکردم یعنی چی؟ :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ERF@N - 02-04-2014

(02-04-2014، 2:11)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمومش کنید دیگ اون موضوع رو Confused

کدوم موضوع روs:‎