انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] (/showthread.php?tid=154899)

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Mïņ̃†êR - 09-08-2014

لینک مستقیمممممممممممممممممممممممممAngel

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - !~IмДи~! - 09-08-2014

(09-08-2014، 18:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:58)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:06)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخـواستم مث قدیم یه BAX جـدید بسآزم .

ولی دیدم دوستـام کم شدن و منم که نیستم اونا دوستای جدید پیدا کردند واسه همین پشیمون شدم -_-

یـآدش بخیر white bax . شعـارمونم این بود me and my bAnd |s white bax .

ولی این دفعه میخوام اسمشو black bax بزارم . فقط حـال و هـول و دیونگی .

پایم

اولین کسی هم که تو فکرم بود بگم تو بودی .

احمـد که مدیر شد رفت تو جمع دسمـال کشـ ـآ . -__- . چقدر ملتو مسخره میکردیم و تیکه و فوش . هر وقت باهم تو گفتگو بودیم باید یکی بن میشد .

حیف شد .

به درک Angel

یادته چقد سر اینکه گفتم اخمد ادم نی با هم دعاو گرفتیمUndecided

نمیزاشتم کسی بهش تو بگـه . -_

(09-08-2014، 19:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اولین کسی هم که تو فکرم بود بگم تو بودی .

احمـد که مدیر شد رفت تو جمع دسمـال کشـ ـآ . -__- . چقدر ملتو مسخره میکردیم و تیکه و فوش . هر وقت باهم تو گفتگو بودیم باید یکی بن میشد .

حیف شد .

به درک Angel

هیچوقت یادم نمیره اون روزی که با احمد داشتین با من بحث میکردین -_-

ب آواتارم گیر میدادید -_-

طریقه آشنایی من با ایمان اینگو نه بود

من ی چیزی گفتم نمیدونم چی گفتم :|

ولی ایمان گفت نرو آبجی._.

اینطوری شدم آبجیه ایمان :|

آبجیِ خودمی دیگـه  -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/77028781780634397678.jpg

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘Nina✘ - 09-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 189

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 09-08-2014

مدیر=دسمال کش:/\
LOL

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘v!☻lent girl✘ - 09-08-2014

هعـــی ..

cry2

خُدآفس ..

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - tyjtfhdhr - 09-08-2014

(09-08-2014، 19:09)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:58)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:06)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخـواستم مث قدیم یه BAX جـدید بسآزم .

ولی دیدم دوستـام کم شدن و منم که نیستم اونا دوستای جدید پیدا کردند واسه همین پشیمون شدم -_-

یـآدش بخیر white bax . شعـارمونم این بود me and my bAnd |s white bax .

ولی این دفعه میخوام اسمشو black bax بزارم . فقط حـال و هـول و دیونگی .

پایم

اولین کسی هم که تو فکرم بود بگم تو بودی .

حیف شد .

به درک Angel

یادته چقد سر اینکه گفتم اخمد ادم نی با هم دعاو گرفتیمUndecided

نمیزاشتم کسی بهش تو بگـه . -_

(09-08-2014، 19:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اولین کسی هم که تو فکرم بود بگم تو بودی .

حیف شد .

به درک Angel

هیچوقت یادم نمیره اون روزی که با احمد داشتین با من بحث میکردین -_-

ب آواتارم گیر میدادید -_-

طریقه آشنایی من با ایمان اینگو نه بود

من ی چیزی گفتم نمیدونم چی گفتم :|

ولی ایمان گفت نرو آبجی._.

اینطوری شدم آبجیه ایمان :|

آبجیِ خودمی دیگـه  -_-

مدیریت جو داذرع باس جنبشو داشته باشی نداشته باشی برکنار میی ازشSleepy
خیلی ها اینطوری شدن

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘Nina✘ - 09-08-2014

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 189

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ∆ MeRzaD ∆ - 09-08-2014

سلام .. :|

لینک مستقیم بزارید نه عکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس