انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 (/showthread.php?tid=99192)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - بیتا خانومی* - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:48)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر اید ... 
گفتیـــــ یا نگفتیــــــــــــ گفتی یا نگفتیـــــــــــــــــــ
گفتی یا نگفتیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــ Big GrinBig Grin
اخی جیگرم
جیگرم
جیگرم.امشب کلاه قرمزی ندیدم
تکرارش کی هس؟Huh
2:55.اره؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ERF@N - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:49)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه باس برم
ولی دلم نمیخواد برم:rum:p336
مث منی.
میخوام برم بکپم ولی دلم اینجاسTongue

چی بی ادب‎Dodgy

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه باس برم

نروووووووو
نروووووووو
که دلم همش میگیره از من سراغ تو رووووووووو!
زدم تو کار شعرای یگانه:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:48)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی یا نگفتیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــ Big GrinBig Grin

الآن آیفیلم داره 'میده' @_@
فکر کنم اون برا پارساله 
ولی حیف ک تموم شد 
عاشق ببخشید عزیزم فرزند لطفا و فامیل دور و دیوی و ببی ام

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 02-04-2014

مهمونا دارن اینجا چ غلطی میکنن این وخته شبی |:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ERF@N - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:50)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:44)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:39)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوففففففففففففففففففففف

پیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییف
پااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااف

نااااااف
ایییییییییییییییییییییییییی

اوه اوه

(02-04-2014، 1:51)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی جیگرم
جیگرم
جیگرم.امشب کلاه قرمزی ندیدم
تکرارش کی هس؟Huh
2:55.اره؟
قسمت اخرش بود لامصب تموم شد

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - بیتا خانومی* - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:49)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه باس برم
مث منی.
میخوام برم بکپم ولی دلم اینجاسTongue

اخه من قاچاقی اومدمUndecided
وضعیتت از من که بدتر نیس.س11/5از مسافرت برگشتم.همه رفتن کپیدن
الا من.Tongue

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - -м α є ∂ є- - 02-04-2014

(02-04-2014، 1:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:41)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:30)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NICKOLAS ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، 5 مهمان

عرفی چرا حرف نمیزنی Dodgy
بچه کلا هم حرفه :|
(02-04-2014، 1:33)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت چه بیکارن بابا بخوابید

نمیخوایم :|
جایه تورو تنگ کردیم؟؟؟ /::

چه عصبانی!!!!!!!!!Exclamation
چه فوضول و پر حرف!!!!!!

(02-04-2014، 1:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:30)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NICKOLAS ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، 5 مهمان

عرفی چرا حرف نمیزنی Dodgy
بچه کلا هم حرفه :|
(02-04-2014، 1:33)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت چه بیکارن بابا بخوابید

نمیخوایم :|
جایه تورو تنگ کردیم؟؟؟ /:

چقد ازم الگو برداری میشه اوه اوهBig Grin

خوبه یه جمله بودآ :|
فکر میکنه چی گفته!
از قبل من این رو میدونستم :|
نمی گفتم ریا نشه
الانم گفتم ببینم فضولش کیه که معلوم شد!!!
:|

بعله:l

(02-04-2014، 1:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:50)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:44)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 1:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییف
پااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااف

نااااااف
ایییییییییییییییییییییییییی

اوه اوه
ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــش