انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:19)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه برا خودت تورو سالم میخام ♡_♡
همیشه خوب باش

برو کپی شو:/
سعی میکنم

(17-06-2021، 21:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یافتم

هنیشه زود بیاب:/

کپی شم؟ :|
سعی نمیخاد دختر خوب کیو دیدی تاحالا ب خاطر درس حالش بد باشه ک دومیش باشی؟
میگذرن ،خاطره میشن
[نگا چ خوبم تو یه موقعیتیم ولی بجا اینکه اینارو ب خودم بگم ب تو دارم میگم **، قدرمو بدون ]

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - THEDARKNESS - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:20)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره از من که بزرگ بود ولی خب واقعیه گل.
باشه ناناز

دارم برات/=
_
اونا همش چرته چرتتتتتتتت /=
تا تهش هستم رو حرفم

هر طور دوست داری و باب میلته حرف منو قبول کن

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - моои - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:22)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:19)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو کپی شو:/
سعی میکنم

هنیشه زود بیاب:/

سعی نمیخاد دختر خوب کیو دیدی تاحالا ب خاطر درس  حالش بد باشه ک دومیش باشی؟
میگذرن ،خاطره میشن
[نگا چ خوبم تو یه موقعیتیم ولی بجا اینکه اینارو ب خودم بگم ب تو دارم میگم **، قدرمو بدون ]

اوهوم عادمای خوب خوب مثل ت کم پیدا میشن برو کپی شو زیاد شووووووو
تنکیو(اشک در چشمانم جمع میشود، ایموجی قلب شکسته و خوووون)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - ραтяιcια - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:18)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد میگه به خودت چیز باش3

چرا اواتارتونو حذف میکنین؟؟؟بدم میااااااااااااااااد ایییییییییییششششششش

اگه به خودت چیز باشی تو مطبم به عنوان منشی استخدامت میکنم ._.

خوب پیدا نکردم.... ._

تو که قرار بود رپر بشی
به خودم چیز میشم میام عکاست میشم
غیر این بشی با اسفالتا یکیت میکنم

کوفته._. یه عکسه دیگه

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 17-06-2021

(17-06-2021، 20:59)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وینستون (روزی ی بسته) Big Grin

من فقط ی نوعشو دوس دارم

شکلاتی Bb7 Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Prometheus - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به خودت چیز باشی تو مطبم به عنوان منشی استخدامت میکنم ._.

خوب پیدا نکردم.... ._

تو که قرار بود رپر بشی

کوفته._. یه عکسه دیگه

من قراره همه چی بشم v:

-_- میخوای...بیا همخوان شو ._.
یآبرفرض

عهه عه...نمیدونمم چی بزارم

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - THEDARKNESS - 17-06-2021

(16-06-2021، 17:23)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی تازه ۱ روزه اومدی و بی دلیل بن میشی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 186

وقتی میبینم @shghyegh اینجا خیلی مهربون و باشخصیته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 186

چرا عکست بالا نمیاد؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:24)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:22)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی نمیخاد دختر خوب کیو دیدی تاحالا ب خاطر درس  حالش بد باشه ک دومیش باشی؟
میگذرن ،خاطره میشن

323940
{اشک در چشمانت جمع نشود ،اتش میشود روی قلب من می افتد Sad }

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - моои - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:27)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:24)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

323940
{اشک در چشمانت جمع نشود ،اتش میشود روی قلب من می افتد Sad  }

grou
واااااییی دقیقا اینجوری شو^^

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - ραтяιcια - 17-06-2021

(17-06-2021، 21:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2021، 21:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که قرار بود رپر بشی

کوفته._. یه عکسه دیگه

من قراره همه چی بشم v:

-_- میخوای...بیا همخوان شو ._.
یآبرفرض

عهه عه...نمیدونمم چی بزارم
خوبه ترسیدم به فنا بری

همخوان شم مرغا دم استودیوتون از تخم میوفتن حالا خود دانی
ترجیح میدم عکاست بشم

._.