انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) (/showthread.php?tid=113850)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

(01-06-2014، 13:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـان ^____^
محمدو حدیث کین؟! /:

محمد 18 ساله حدیث 17 ساله (:

محمد کارش تو نت و پخش کردن عکس و Hک کردن و دهن آدمارو جر دادنه :|

حدیث هم تو همه سایتا عضوه ب اسم لیلا پارمیدا پارمیس پری پریسا هلیا ارتینا و .. :|

از اسم خودش ب کار نمیبره یه جوراییی ( جنـ*ه بازی تو نت) :|

(01-06-2014، 13:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نت پیـدا کردم عکسه رو ._.

آیس .. اتفاقا همین الان داشتم بت فک میکردم (:

سلام ^_^

دلم واست تنگ شده بود ..

میگم که محمد عکسه رو پخش کرده .. آدرس عکس رو بخوای چک کُنی ماله دوربین بنده خدا و خدابیامرز منه .. :|

امروز هم برات داستان دارم جیگلیلی میگیلی بوم بوم :| ^_^*

هیمم منم (: برق که اومد جیغغ زدم کلمو کوبندم به دیوار و اومدم ^_^ :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ×ThundeRBolT× - 01-06-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
helenpak ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
P.O.O.R.Y.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ✿ ДVД ✿ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ 3 کاربر پنهان

بهع این همه انسان یکیشون یه بحث نمیندازن وسط |:

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - T A R A - 01-06-2014

(01-06-2014، 13:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم بعضیا تحویل نمیگیرن [ تارا منظورم بود :| ]
من غلط بکنم >_<
(01-06-2014، 13:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوس کردم نام کاربریمو عوض کنم ..
غلط |:
رز بعده این امیرحسینه کیه منو بذار صندلی |: *^_^*
(01-06-2014، 13:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 12:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنمُ ناراحت کردی تارا ! (:V)
هیسسس ..

از جلوی چشمام خفه شو احمدرضـا T_T

کمربند من کو !?
(:V)
رو من میخوای دست بلند کنی ؟! -__-
میخوام گازت بگیرم (:V)

ســوووووت (((:

هیممم من خروسم مُرغ میخونه خیلی شنگولم :| !

اینقد حرف دارم نمیدونم از کُجاش شروع کُنم -_-*

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-06-2014

(01-06-2014، 13:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوطی فاطی فطی فاط فافا فرووغ :| V: ^_^*

امروز هم دوباره برقمون رفته بود :|

اون ارتین دیوص هم زنگ زد دوباره ..

مامانم هرچی از دهنش در اومد بهش گفت ..

فاطمه ینی شاشید تو خودش :|

من خودمم که بغل مامانم نشسته بودم شاشیدم :|
فروغ ؟! V:

جیغغغ دوبـاره زنگ زد ؟! -__-

هیمم خدا کنه دیگه زنگ نزنه -_- درک میکنم حس بدیه :/

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ∆ MeRzaD ∆ - 01-06-2014

(01-06-2014، 13:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
helenpak ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
P.O.O.R.Y.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ✿ ДVД ✿ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ 3 کاربر پنهان

بهع این همه انسان یکیشون یه بحث نمیندازن وسط |:
خوب خوبی ؟ :|

(01-06-2014، 13:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فروغ ؟! V:

جیغغغ دوبـاره زنگ زد ؟! -__-

هیمم خدا کنه دیگه زنگ نزنه -_- درک میکنم حس بدیه :/

هیمم (: ^_^

هیمم هیمم هیمم -_- !

آشغال -_- خیلی عنتره :|

امروز برا اُمید تو یه کاغذ نوشته بودم عن + آب = عن تر V: !

امروز خیل یخندیدیم حیف که من شوهر داشتم :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-06-2014

(01-06-2014، 13:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفای خاک بر سریتونو ببیرین تو پخ Confused
رزی ویرایش کرد :>>>

احمت خوتو جمع کن V:

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - T A R A - 01-06-2014

مهرزاد؟! /:
من قبلا تورو نمیشناختم |:

مهرزادددددددددددد :| !

هیممم میخواستم در جواب اون روزت که یهو خونمون برق رفت بگم که :|

اصن هم هفتم مُضخرف نی درسایی که تو الان داری تو مقتع سوم میخونی منم دارم میخونم تازه جلو تر از

تو هم دارم میخونم ؛ درسای سوم و دوم و اول دبیرستان :|

هیممم -_-*