انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=118364)

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - Roxanna - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:40)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:32)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشـوووو -_-

از شوهرت چ خبر ؟ :>

میخواستم ب ملی بگم با کی رفتی ازدواج کردی و هنو ب عرفون و ملی نگفتی :>

هار هار :>>
خییلی بیشوری :||
من هنو شوور ندآرم .___.

جـونـه خـودت..!!!Rolleyes

تـو گفتـی و مـنم باور کـردم..!!Angel

همـون پســره |:
نَ بآو اون شوور نیس که :||||
دیه بهم پ خ نمیده بیشعور :|
خـودت اعتـرافــــ.... کـردی دخــدرمــ...!!!Rolleyes

قبلـــن بــت پ خ میـداد ینی شوهـرت بـود ؟ @_@

اگـه ب ملی نگفـــتم :| دهنــت سـرویس اصـد :|

ملیتا اومده پُـــزه تو رو ب من میدع |:

دارمــ... واسَـتRolleyes
ایییییییش >ـ<
ملی بآید بدع Rolleyes
ملی خودش گف مردیکه دیوونس منم ولش کردم Angel
ملی هم اَزش خوشش نمی یومد :|

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - First Star - 12-06-2014

ممنون رضا یادداشت کردم :|

هر روز تمرین میکنم .-.

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بقیه چشماشونو ببندن ! :|
اینجـآ بچه نشسته آ -_-* !

چشاتو درویش کُن...!!Angel

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - RedSparrow - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:37)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...حــآلِ شما...!من میشناسم...@_@..؟؟؟؟

این سارا نبــود..فرزام بود...الان معلوم میشه کی بود..!

پــریــآ ^_^*

میدونم سارا نبود ! از حرف زدنش معلومــ... بـود !!

هیتلـر یـآد بگیـر دیگـه بـآ اکـآنــت کسی نگـی دوست دارم |||||||||: Angel

ی آتـو دادی دستــم ، ولــت نمیکـنم رضی :|
من بازش کردم...!ببینم عرفان میتونه بفهمــه چه خبره...؟!|:

فقط ارشد میتونه یکاری کنه
باس ای پیه ثبت نامش با اخرین ای پیه شناخته شده ازش رو چک کنه بعد اخرین ای پی ک ازش شناخته شده رو ببنده و مسدود کنه
و بهترین کار تا  وقتی ک ارشد ان شه اینه ک اون کاربر محروم بمونه تا نتونه از اکانت اون کاربر سو استفاده کنه
ما هم میتونیم با اجازتون..!

سارا..بگو شماره ی من با چی شروع میشه..؟!|:

شما گفتی دیه اس ندین بخطم .. مال من نی،ولی اونی ک من دارم 0912 اولشه

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون رضا یادداشت کردم :|

هر روز تمرین میکنم .-.
خواهش-_-
اون آخریه خیلی مهمه....:|

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـآ بچه نشسته آ -_-* !

چشاتو درویش کُن...!!Angel
نوری بپر از سر کوچه تخمه بگیر بشینیمـ ببینیمـ این دو تا چی میگن با همـ -_- !

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - RedSparrow - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــریــآ ^_^*

میدونم سارا نبود ! از حرف زدنش معلومــ... بـود !!

هیتلـر یـآد بگیـر دیگـه بـآ اکـآنــت کسی نگـی دوست دارم |||||||||: Angel

ی آتـو دادی دستــم ، ولــت نمیکـنم رضی :|
من بازش کردم...!ببینم عرفان میتونه بفهمــه چه خبره...؟!|:

فقط ارشد میتونه یکاری کنه
باس ای پیه ثبت نامش با اخرین ای پیه شناخته شده ازش رو چک کنه بعد اخرین ای پی ک ازش شناخته شده رو ببنده و مسدود کنه
و بهترین کار تا  وقتی ک ارشد ان شه اینه ک اون کاربر محروم بمونه تا نتونه از اکانت اون کاربر سو استفاده کنه
ما هم میتونیم با اجازتون..!

سارا..بگو شماره ی من با چی شروع میشه..؟!|:

تو میتونی بن کنی؟
میتونی اخرین ی پیه شناخته شده رو بفهمی؟

شما چرا انقد درگیری ؟ Smile))

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - ∆ MeRzaD ∆ - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:41)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه -ــــــــ-

نـآتیـــنگ -ـــــــ-

از صب خیلیـآ بـآم کـآر داشتن ولی باز نکردمـ...!!497
من اون خیلیا نیستم -_-

باز کن Shy
نع !

بسته میمونه و خواهد ماند -ـــ-

همینجا بگـو :|

بیا ایران بکس Rolleyes

نُچ ! :| -ــــــ-
من از نیت پلید تو با خبرم ._.

اینجا نمیشه گفت :|

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 12-06-2014

(12-06-2014، 17:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا جدیدا چقد بی جنبه شدی :|

اون اولا جنبــت فوق العآده بـآلـآ بـود ! Angel
تاحالا اینو به کسی نگفته بودم:|
میخواستم ببینم چ مزه ای داره....
فهمیدم طرف تو خودش میمونه:|

آره کاملا مشخصه :|

انقد جدی بودن خوب نیستا بـرادَر...Confused

آدم بـآس شــوخ طبـع هـم بـآشه*_* !!

یاده اون اولا افتادم :V
گفتم چ ماهی هستی گفتی تیر :|

بعدش گفتی رابطه تیر ماهیا با اسفندیا خوبه :|

اون موقع چ بچه مثبت بودی *_*