انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Magical Girl - 07-02-2014

وا :|
کجا غیرتی شدم حالا؟! :|
ب خودت میگیری همه چیو !! -________-
اف نشد که؟شد؟ ،__،

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - இFATEMEHஇ - 07-02-2014

نــــآمــردا ســلآم کــردم !!
:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - m.L.a - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:31)B5-6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرم :|

لعی جم کن بریم -_-

دفه دیه ام بآ این قزمیت ی کلمه هم حرف نمیزنی آ -___-

خدآفس -___-
تو قلت کردی -__-
اصن همین امروز ازت جدا میشم میرم با ایسان و لعی و تارا ازدواج میکنم :>>>
من میخوام پله های ترقه رو بترکونم :>

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ★BlAcK EvIl★ - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:25)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهسا خــره >__< گــاوه نـَره {: ســوارش مــیشیـم /: خــوب مــیبــره *^___^*

( الــبتـه مــیخواستــم رو احــمد پـــیادش کــنم |: )

بزغاله دومی :|
دیــگه بــرو واســه هــمیشه کــه قــیدتو زدم |:
عــوضی >>___<<
دیــگه بــه مــن زنــگ نــمیزنــی pm نـــده !! >___< مــیذارم تـو بــلک لــیست ):
بــیشوور قــیافه ام مــیگیره |: ایش!!

خــدافض (:
خف بمیر من بت زنگ نمیرنم یا تو؟؟؟
منم برم بای

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - melodi+ - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:35)m.L.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:32)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستمم نمیتونسم -_-
باش :>
مری قر کرد دیه آدرس بده بیام *^_^* ):
ادرسو خودت داری :>>>
نـــــــــــــــــه من تالا خونه شما نیومدم -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 07-02-2014

آوا گــناهش کــمه!! ): آوا نــمیتونه مــورچــه بــکشه چــه بــرسه بــخواد مــارو بــغل کــنه ( |: ) قــهر نــکنــید 0___o
آوا جــز دوس داشــتنه شــوورش کـاری بــلد نــی >____<

خــدافض ):

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Wanton - 07-02-2014

هشدار به مدیر: 89 ارسال گزارش شده نخوانده دارید.

این مدیر ویژه چیکار میکنه پس ؟ :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ★BlAcK EvIl★ - 07-02-2014

از ادمای شهر بیزارم
تو گلوم مونده بود
عزت زیاد >_<

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - B5-6 - 07-02-2014

(07-02-2014، 17:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 17:31)B5-6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرم :|

لعی جم کن بریم -_-

دفه دیه ام بآ این قزمیت ی کلمه هم حرف نمیزنی آ -___-

خدآفس -___-
تو قلت کردی -__-
اصن همین امروز ازت جدا میشم میرم با ایسان و لعی و تارا ازدواج میکنم :>>>
درک درک -_-

اصن از اول من همینو میخوآسم -_-

اینجآ رسمن تموم شد دیه *^__^*

خو دیه خدآفس کآر دآرم -___-

(07-02-2014، 17:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا گــناهش کــمه!! ): آوا نــمیتونه مــورچــه بــکشه چــه بــرسه بــخواد مــارو بــغل کــنه ( |: ) قــهر نــکنــید 0___o
آوا جــز دوس داشــتنه شــوورش کـاری بــلد نــی >____<

خــدافض ):

دختره شماره ی ماکان رو داری؟؟