انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 16-09-2013

(16-09-2013، 1:05)  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نخوندم ولی علاقه ی چندانی هم به رمان ندارم به ویژه اگه طولانی باشه. با کتاب های علوم سیاسی و جامعه شناسی و تاریخ بیشتر حال میکنمBig Grin

دنیای صوفی(سوفی) که رمان نیست! رمانه!؟ بیشتر شبیه کتاب تاریخی هست که داستان وار هست.
رمان فلسفیه !

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ըoφsիīkα - 16-09-2013

(16-09-2013، 1:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: .
رمانای علمی تخیلی هم خوبن

چرتن! Big Grin خدایی فایدشون جز سرگرمی چیه!؟
جنبه ی سرگرمی دارن یک
.
.
.
.
.
.
.
دوما درشون از علم هم استفاده شده
رمان سفر به اعماق زمین ژول ورن رو خوندی؟

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: پیشنهاد می کنم رمان سلطانه رو بخونی

.

.

.

.

.

.

.

.
خیلی جالبه نوشته کالین فالکنر
ویلیام فاکنر هم نوشته بود نمی خوندم درباره ی عثمانی Big Grin جدی میگما!

خو دیگه من کارم تموم شد باید برم. فردا باید حتما بهم بگید این معما که پروشات و دیگران هی میگن پاسخش چیه! من که پی نمی برم بهش.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58342&pid=1053077#pid1053077

بدرود

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 16-09-2013

(16-09-2013، 1:09)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:07)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:04)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره بحثو عوض نکن5
اثباتش کن
این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید
هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست
بگم که تو یاد بگیری ها !
عمرن Dodgy
این سوال
مال درس منطقه عمرا بتونی جواب بدی عزیزمBig Grin
منو چه به منطقه شما Dodgy
 من کلن ادم بی منطقی هستم Sleepy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - PROOSHAT - 16-09-2013

(16-09-2013، 1:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پیشنهاد می کنم رمان سلطانه رو بخونی

.

.

.

.

.

.

.

.
خیلی جالبه نوشته کالین فالکنر
ویلیام فاکنر هم نوشته بود نمی خوندم درباره ی عثمانی Big Grin جدی میگما!

خو دیگه من کارم تموم شد باید برم. فردا باید حتما بهم بگید این معما که پروشات و دیگران هی میگن پاسخش چیه! من که پی نمی برم بهش.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58342&pid=1053077#pid1053077

بدرود
این معما نیست که مال منطقهBig GrinBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: دوما درشون از علم هم استفاده شده
رمان سفر به اعماق زمین ژول ورن رو خوندی؟

اون علمی که همراه با تخیل هست به درد من یکی نمی خوره. من اهل حقایق هستم
راستش توی دبستان چند صفحه ای ازش خوندیمBig Grin

نقل قول: رمان فلسفیه !
رمان تاریخی-فلسفی
به هر ترتیب!

بدرود

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Vampire2 - 16-09-2013

(16-09-2013، 1:09)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:07)Vampire2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:04)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تورو چه ب گفتگوی آزاد
باشه...خب من رفتمcrying

علی من ب تو پیشنهاد میکنم کتاب زندگی نامه ی سینوهرو بخونی
نخواستيم توپيشنهادكني....
من..)

نقل قول: این معما نیست که مال منطقه♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 181♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 181
معماست! این منطقی نیست Big Grin

بدرود

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - فرهاد1370 - 16-09-2013

(16-09-2013، 1:14)Vampire2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:09)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:07)Vampire2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:04)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه...خب من رفتمcrying

من..)

ببخشید ی لحظه منو جو گرفت

(16-09-2013، 1:15)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 1:14)Vampire2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه...خب من رفتمcrying

من..)

ببخشید ی لحظه منو جو گرفت

البته این کتاب مناسب روحییات تو ا

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ըoφsիīkα - 16-09-2013

خیلی بده که به نوشته های ژول ورن توهین کردیDodgy
.
.
.
.
.
.
تمامی حقایق روزی فقط یه فکر کوچیک بودن تو فکر کاشف و مخترع شاید هم قبل تر
.
.
.
.