انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ (/showthread.php?tid=292911)

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Lisa_raha - 18-01-2021

به جون عروسکم خلین ._.

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ᗩᐯᗩ⁷ - 18-01-2021

(18-01-2021، 13:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 13:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خنگ پسر دومی مامانتههههههه (خودت ۰-۰)
ب چپمممم برو پخش کن به هر حال رهایکم مال منهههه
این صد بار منگل تو قبر من از هر لحاظ بهترممم
هم عاقل ترم هم خوشگل ترم هم خوش اخلاق ترم هم نرمال ترممم ۰-۰
پس من بزرگ ترممممممم
سن یه عددهههههه
رهایکمم مال منهههههههههه
گفتمممم خفهههه
تو فقط دو متر قد داری و مخت دو سانتی متر قطرشه
نخیررر تو زشتی من زیبای خفتممممم
نههههه مال تو نیسسسسسسس

خودم یادش میدم به تو هم مربوط نیس فک کن یه کاربر غریبه س

خودت خفهههه
دو مترو مرگ ۱۶۳ مگه چقدههه
ریاضیتم مث خودت عیب دارهههه
باش بابا تو خوبییییی پس مث همون بتمرگ سر جات تا شاهزادت بیاد بیدارت کنه تا اون موقع علفای سبز شده زیر پاتو بخوووور ۰-۰
چرااااااااا هستتتتتتتت
خو تو این فکرو بکن اون آجی منه خودم یادش میدم عمرااااا کوتا بیاممم ۰-۰

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 18-01-2021

(18-01-2021، 13:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 13:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلدی ولی مثل من نه
نخیرررر رهایک فقط مال تو نی
خودش داداش داره این هوا یادش میده

بلدم ولی از تو بیشتر ۰-۰
تو که نمیتونی چن تا سپاس بدی 11
پس خودم بهش یاد میدممممم ۰-۰
به قول خودت من تورو میزارم تو جیبممم آجی داره این هوا تو برا چیشه ۰-۰

شینیم بینم باو
نخیر بلدم چند تا سپاس بدم
اصلا چرا بحث میکنم باهاتتو ارزش نداری
من هیچ وقت با یه پنج ساله بحث نمیکنم
عقلت نخوده هیکلت اندازه غول

(18-01-2021، 13:05)Lisa_raha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی قهوه خود را مینوشد
ادامه بدید ._.

ارزش ادامه دادن نداره
چ خبرا ؟ ._.

(18-01-2021، 13:11)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 13:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلدم ولی از تو بیشتر ۰-۰
تو که نمیتونی چن تا سپاس بدی 11
پس خودم بهش یاد میدممممم ۰-۰
به قول خودت من تورو میزارم تو جیبممم آجی داره این هوا تو برا چیشه ۰-۰

شینیم بینم باو
نخیر بلدم چند تا سپاس بدم
اصلا چرا بحث میکنم باهاتتو ارزش نداری
من هیچ وقت با یه پنج ساله بحث نمیکنم
عقلت نخوده هیکلت اندازه غول

درد ۰-۰
بلدی بده ببینم کوووووووو
نه این که تو داریییییی
منم هیچوقت با یه مردتیکه پیر خرفت مخ مستهجن کوتوله نمیحرفممم
از تو که سر ترم باز خوبه تو عقلت نخودیه هیکلتم همینطور ۰-۰

اصن دیدین از وقتی رهایکم اومده من دو ستاره شدم؟؟
این خودش یه نشونسسسسس ۰-۰

(18-01-2021، 13:10)Lisa_raha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جون عروسکم خلین ._.

عروسکت که جون نداره... نکنه آنابله ؟ 0-0

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Lisa_raha - 18-01-2021

به امید داشتن عقل شما ._.
خدانگهدار ._.

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - @ساحل@ - 18-01-2021

(18-01-2021، 13:06)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 12:56)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله هنوزم میگم مراقب باش ته نگیره  Big Grin

نوچ  نوچ  دیاکو عشق خودومه Heart   داریوشم که عین داداشمه خودتم که خواهرمی حالا که اینطور شد میام حرص سه تا تونو در میارم Big Grin  Big Grin

بله خوندم رمان خارجی هم خوندم 2

کم مزه بریز  Big Grin

تو هم خودتو کشتی با این دیاکو جونتتتت اصلا نخواستم بیا ورش دار ببرش مال خودت Big Grin  بیا ببرش همه دخترا میان میرزن سرت  دونه دونه موهاتو میکنن Big Grin

چشمم روشننننننننننننن  Exclamation   دری یعنی خاکککککککک  .  بیخود رفتی رمان خارجی خوندی بزار دستم بهت برسه

حالا چی خوندی؟ وای به حالت اگه صحنه دار باشه تو افق محوت میکنم بیتربیتتتتتتتت Big Grin

غلط کردن دخترای دیگه بیریختای دراکولا . میام میبرمش پس Big Grin  فقط اگه دخترا بیان سمتش ضربه فنیشون میکنم gun

132  خب بوده میخای چیکارم کنی رمان   ا*س*ی*ر*د*ز*د*د*ر*ی*ا*ی*ی  Big Grin  32

(18-01-2021، 13:15)Lisa_raha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانگهدار ._.

ممنانم از دعای خیرت رهایکم ۰-۰
نه نروووو
بیا ببین تقصیر توعه بی تر ادب انقد سرتق بازی در اوردییییییی
رهایکم بمون دیگه 8

میخوام با دو تا استادام و اونی چان و آبجی بزرگم آشنات کنم خو بمون دیگه 15

هوی آوا از طلا یاد گرفتم کوچیک باشم ولی با ارزش !!
مستهجن هم تویی که پسرا رو شیپ میکنی
همونطور که گفتم ارزش بحث نداری چون غیرمنطقی هستی و این مورد هیچوقت تو وجودت تغییر نمیکنه
رها هم من آوردم به تو ربطی نداره هر وقت استخون انداختم پاچه بگیر
میخواستی بهم بی احترامی نمیکردی نا سلامتی ازت یه سال بزرگترم خجالت بکش

(18-01-2021، 13:15)Lisa_raha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانگهدار ._.

وللش نرو از بکی چه خبر؟ ._.

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - دلارام1383 - 18-01-2021

(18-01-2021، 13:16)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 13:06)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم مزه بریز  Big Grin

تو هم خودتو کشتی با این دیاکو جونتتتت اصلا نخواستم بیا ورش دار ببرش مال خودت Big Grin  بیا ببرش همه دخترا میان میرزن سرت  دونه دونه موهاتو میکنن Big Grin

چشمم روشننننننننننننن  Exclamation   دری یعنی خاکککککککک  .  بیخود رفتی رمان خارجی خوندی بزار دستم بهت برسه

حالا چی خوندی؟ وای به حالت اگه صحنه دار باشه تو افق محوت میکنم بیتربیتتتتتتتت Big Grin

غلط کردن دخترای دیگه بیریختای دراکولا . میام میبرمش پس Big Grin  فقط اگه دخترا بیان سمتش ضربه فنیشون میکنم gun

132  خب بوده میخای چیکارم کنی رمان   ا*س*ی*ر*د*ز*د*د*ر*ی*ا*ی*ی  Big Grin  32

^_^

میخای چیکارت کنم استغفرالله

جیغغ این چیه تو خوندی هان ؟!!!!!!!!!!!!!! دری گور خودتو کندی Big Grin