انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] (/showthread.php?tid=280692)

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - لــــــــــⓘلی - 31-03-2020

(31-03-2020، 1:41)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:37)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"
خخخخخخ نه خواستم از تو یه خبری بگیرم
خیلی وقته اینستا نرفتم
اون موقع ک معدشو جراحی کرده بود یادته؟

اهان
شب بابامو راضی میکنم بریم پیجش
وااای ... چی؟؟؟؟ کی؟؟؟؟ Huh

خخخخخخ باش
تابستون امسال دیگ...اون موقع من فنش بودم...
فک کننم همون روزی ک کنسرت داشت معدش خونریزی کرده بود جراحیش کردن کنسرت لغو شد ولیفرداش استوری گذاشت که کنسرت بعدی ک فک کنم همون روز بود سر جاشه و این حرفا

ای جــــــآنم بگــــــــردم crying
فنش بودی؟ Big Grin

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 31-03-2020

(31-03-2020، 1:43)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:41)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:37)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"
خیلی وقته اینستا نرفتم

اهان

خخخخخخ باش
فک کننم همون روزی ک کنسرت داشت معدش خونریزی کرده بود جراحیش کردن کنسرت لغو شد ولیفرداش استوری گذاشت که کنسرت بعدی ک فک کنم همون روز بود سر جاشه و این حرفا

فنش بودی؟ Big Grin

نخیرممممم نگرد :-|
خخخخخ اره
لعنتی رنگ زرد اونقدری ک بهش میاد به موز نمیاد !...مشکیه بیشتر تیپش اونم بش میاد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_fc067.png
Heart crying

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - red_Queen - 31-03-2020

بلاخره نویسنده ها هم اسشمون تغییر یافت

(31-03-2020، 1:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:43)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"
خیلی وقته اینستا نرفتم

اهان

خخخخخخ باش

فنش بودی؟ Big Grin

نخیرممممم نگرد :-|
خخخخخ اره
لعنتی رنگ زرد اونقدری ک بهش میاد به موز نمیاد !...مشکیه بیشتر تیپش اونم بش میاد

Undecided باشه فقط دورتو میگردم Blush
خدا بگم چیکارت کنه مردم از خنده25r3025r3025r3025r30
اره مشکی بهش ماد بچم Angel

ولی رنگش یه جوریه که اصلا معلوم نیس چی نوشته تو سیاهی
یه زره هم کوچیکه

(31-03-2020، 1:51)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلاخره نویسنده ها هم اسشمون تغییر یافت

شادچیلیخ نان استفاده الیسن عشقیم
مبارک دی *_*

(31-03-2020، 1:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 1:51)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلاخره  نویسنده ها هم اسشمون تغییر یافت

شادچیلیخ نان استفاده الیسن عشقیم
مبارک دی *_*

چوخ ممنون جانیم
سنه قوربان اولیم Heart

@"S-T-I-N"
افرین حالا شد یه چیزی خخخخخXD
یه داداش داره اسمش بردیاست
یه خواهرم داره اسمش اتوسا

الان فنت کیه عجقم؟؟؟