انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Mohammad 77 - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:44)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد بچم قربونت واست ازینا خریدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 18

خیلی اصرار داری بچت باشم؟Big Grin
من بچه دختر ابله نمی شمBig GrinBig Grin

---------
کاملا ریلکس دانش اموزان عزیز:cool:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ღSηow Princessღ - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:44)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد بچم قربونت واست ازینا خریدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 18

من الان باید بهتون اخطار بدم بابت عکس گذاشتن میدونستی؟!

بسه دیگه از این به بعد بذارین 30%میدمـ...!!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - pink lady - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر جوجو
ستارع گوگولی

دو تا اسم بهتون میاد برش نداریدBig Grin

-----------------

سلام احمد

فک کنم به من نمیاد برای خودت عزیزم مرسی نمیخواد اسم بهم بدی:ا

برای خودت بزار کع هیچ اسمی نداری جی جی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ICe Angele - 06-02-2014

سلام!-_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - 30Ḱᗩᔕ - 06-02-2014

عرفان من گول نخوردم دوباره چک کن ... Sleepy
رفتم سپاس رو گرفتم ... Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - *Nafas* - 06-02-2014

خییییییییییییلی سخت بودولی این دورایی رو مرسی یاد دادیcryingcryingcrying
پریییییییییییییییییییییییییییییی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدآ ! -__-
چرا بآز دپرسم ! -__-
ایم سریآله حآل منو خرآب میکنه ! -__-

خو نبین مرض داری مگه!؟ -__-

لامصب آدمو وسوسه میکنه ! -_-

فآطی من همیشه نیستم ! Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Mohammad 77 - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:45)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر جوجو
ستارع گوگولی

دو تا اسم بهتون میاد برش نداریدBig Grin

-----------------

سلام احمد

فک کنم به من نمیاد برای خودت عزیزم مرسی نمیخواد اسم بهم بدی:ا

برای خودت بزار کع هیچ اسمی نداری جی جی

بی ادب جی جی مال .......Big GrinBig GrinBig Grin
خانم مدیر؟ Big GrinBig Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدآ ! -__-
چرا بآز دپرسم ! -__-
ایم سریآله حآل منو خرآب میکنه ! -__-

خو نبین مرض داری مگه!؟ -__-

لامصب آدمو وسوسه میکنه ! -_-

فآطی من همیشه نیستم ! Big Grin
-__- پس حرف نزن

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - *Nafas* - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:46)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!-_-

به صبـــــــــــــــــــا!Angel
شطوری؟