انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) (/showthread.php?tid=125794)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - Dead Silence - 26-06-2014

سروش خـودتو اصلاح کن :/ !

انقدرم ب دختر مردم چش نداشته باش :///

دختر باز !! :/

اون خصوصی ک آلبرت نشون دادُ فک نکنی من واقعا بش پ خ دادم -_-

تابلو بود فتوشاپه ! Sleepy

محمد شوخی زیاد میکنه :///

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

اهم اهم:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - F A R ! N - 26-06-2014

(26-06-2014، 10:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

من فیلتر شکن میخواااااام >_<

شانس که نیس حالا همین امروز که من میخواستم برم فیس بوک!

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?

باو  فندق شکن قبلیم WEB FREER  بود

ولی الان هرکار میکنم باز نمیشه :|

میخوام برم فیس بوس :|
مال منم فرىر هست 
ولى سالمه

خو من الان باید چیکار کنم!؟
وات تو دو؟

آخرین بار برام پیغام داد به آپدیتش کن
آپدیتش کردم الان دیگه باز نمیشه :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - Dead Silence - 26-06-2014

رُکسانا ... از کجا میدونی رد شدی ؟ :|

کی بت گفته ؟ -_____________-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - MOHSENEBRAHIMI - 26-06-2014

(26-06-2014، 10:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?

Freegate رو دانلود کن :|
کنترل مىشه استفاده نکنىن

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

خدافظ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - † αƖιєη † - 26-06-2014

(26-06-2014، 10:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*^_____________^*

دقیقا ! :|

ولی ب جاش دارم تو بخش امیر و محسن فعالیت میکنم :|

مخصوصا امیر ! :|||

:|

دیدی امیر امروز چی گف که ._.

ینی من شانس داشتم یه بار *^__^*
اوهوم .-.

من اونم نداشتم ! {=

خودت که خوندی قرار چی بشه :||||||||||||

من خیالم راحته نورا ^_^

خب بــُــز وقتی میگن تاریخ نویسنده نداره و یه دونه کمه و ...

امیر و محسن مدیراشن ..

چرا نمی آی ؟ :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - S R U H - 26-06-2014

(26-06-2014، 10:46)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:43)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!

نکنه میخوای بری از اون سایتا:183:

برو بابا فک کردی همه مثه خودت منحرفن -____-

دوستام دهنمو سرویس کردن اینقد که گفتن بیا فیس بوس :|

امروز میخواستم برم عضو بشم
نشد!

میخوای بدون فیلتر شکن بری!!!!

چجوری؟
-_-

ببین برو توی مای کامپیوتر بعد اونجا بعد اونجا یه درایوز رو انتخاب کن بهتره درایو C باشه بعد اونجا یه راست کلید کن و روی قسمت نیو برو و یه فولدر درست کن بعد به انگلیسی روش بنویسFACE BOOKبعد تو دیگه میتونی بری تو فیسبوک هر وقت خواستی بری روی فولدره کلیک کن رفتی تو فیسبوک سپاس ندی حلالت نمیکنم:183:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - tyjtfhdhr - 26-06-2014

کسی تو این خانواده ی مجازیتون بچه داره؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) - F A R ! N - 26-06-2014

(26-06-2014، 10:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?

Freegate رو دانلود کن :|
به پای وب فریر میرسه؟

از کجا باید دانلودش کنم؟ =|