انجمن های تخصصی  فلش خور
گفـتـگـوی آزاد » 243 « - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفـتـگـوی آزاد » 243 « (/showthread.php?tid=231516)

RE: گفـتـگـوی آزاد » 243 « - Interstellar - 14-06-2015

(14-06-2015، 18:55)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:53)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:49)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: باید از من اجازه بگیره -_-

دو تا پ . خ اونو جواب میده بعد تازه میرسه به من -_-

داره با من حرف میزنه ._.

خوب پس حله -_-
ثانیه ای یک بار میگه بیا برات زن بگیرم چی کارش کنم اینو من .___.

بگمـ با بِنی حرف بزنه ؟ ._.

برو زن بگیر به حرفش گوش کن ^^*
ــ

نقل قول: اِ با منم داره حرف میزنه ._.

جونم سرعت عمل .-.

باش حرف نزن .. مال خودمه :>>

چش سفید .. چشاتو درویش کن -ـــ-

غلط کرده با اون پسره ی دختر نما حرف بزنه -_-

با کی؟

RE: گفـتـگـوی آزاد » 243 « - ss.mu - 14-06-2015

کسی نمی خواد؟
مجانیه ها فقط پول پستش با خودتون

RE: گفـتـگـوی آزاد » 243 « - ๒lคςк ๔єค๔ - 14-06-2015

(14-06-2015، 18:59)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

بیشـورآ پشت من حرف میزنین ؟ :|

دنـآت میزنمت بری جـآیی که رشتت ازش اومـده آ :|

کمبرند ؟-_-

(14-06-2015، 18:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:57)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: غلط کرده با اون پسره ی دختر نما حرف بزنه -_-
غلط نکن -ـــ- .. بخاطر این بود -> غلط کرده !

کجاش دختر نماست ؟ :|

نازه ^__^

همین که من میگم -_-
حرفم بزنی میزنم سیاه و کبودش میکنم ._.

اون نازه؟ 

افغانیا از اون ناز ترن =)

حرفم بزنی میزنم سیاه و کبودش میکنم ._. -> تکرار کن ._.

(14-06-2015، 19:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:59)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمبرند ؟-_-

قفل فرمون؟ ._.

(14-06-2015، 18:53)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:49)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره با من حرف میزنه ._.

خوب پس حله -_-

ــ

جونم سرعت عمل .-.

=|
فـرومـ ._.

(14-06-2015، 19:00)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نمی خواد؟

جی شاک بود من اوکی میدادمـ ._.

RE: گفـتـگـوی آزاد » 243 « - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 14-06-2015

(14-06-2015، 19:00)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نمی خواد؟

بدش من میخوام سر سفره عقد not و فریما بدم به فریما|||:

(14-06-2015، 19:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:57)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازه ^__^

همین که من میگم -_-

اون نازه؟ 

حرفم بزنی میزنم سیاه و کبودش میکنم ._. -> تکرار کن ._.

(14-06-2015، 19:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمبرند ؟-_-

قفل فرمون؟ ._.

داره با من حرف میزنه ._.

خوب پس حله -_-

ــ

جونم سرعت عمل .-.

=|
فـرومـ ._.
نه دیگه حوصله ندارم -_-
با من دعوا کنید فریما کتک میخوره :>

RE: گفـتـگـوی آزاد » 243 « - eɴιɢмαтιc - 14-06-2015

نازه ^__^

همین که من میگم -_-

اون نازه؟ 

غلط نکن :||

یه بار دیگه بگو چی گُفتی ؟ -ــ-

هوممـ ..

ــ
مدینه -> پلشت :>

ـ
ماهان -> هیچی هیچی :hiccp:

سرعتمـ افتضاح (:

not حواست باشه خودت نابود نشی فقط..

RE: گفـتـگـوی آزاد » 243 « - ss.mu - 14-06-2015

هیم 
به چپ کسی هم نیستم تو دنیای مجازی حتی
برم بمیرم واقعا
بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ss.mu ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
sufiy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥ فرشته 87♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، 1 
+فریما (دنات غیرتی شو)
کسی ساعترو خواست بهم پ.خ بزنه براش بفرستم  ساعت سفید کاسیو 500 تومن قیمتشه دارم مجانی میدم  بمیرد که ساعت مجانی هم نمی خواید

(14-06-2015، 19:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

not حواست باشه خودت نابود نشی فقط..

بزار من شیوه سنتی رو داشته باشم تو کار من دخالت نکن -_-