انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ( lιεβ ) - 22-01-2014

(22-01-2014، 18:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:53)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:46)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خواهرا
سَلـــــــام مونــاع(^__^)

ممد عاغا
:|هـــــــــآن...(؟________؟)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - MONA-GH - 22-01-2014

(22-01-2014، 18:55)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:49)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:45)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:41)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش خان پری گف:بروبهش بگو امیرعلی سرتمرینه میترسم بیام گفتگواون شاکی شه بگوچقدضایت کنم بگودس ازسرم بردارمن عاشق امیرم بگی تک تک ایناروهاااا
عه پس توکلاغشی برو دخترکوچولوبش بگومن هرچقدرم ضایع شم وحشی ترمیشم بیشترعاشقش میشم اون پسرلیاقت اینهمه عشقشونداره اصلا کی هس این پسره اخه پریابدجورعاشقش شده ههههههههه
فعلا خفهAngryAngryAngryAngryAngryAngry.عمت کلاغه
بعدشم پری عاشق هر کس که دلش میخواد میشه
مگه دل ادم چن بار عاشق میشه؟
امیر علی رو هم خیلی وقته میشناسهSleepySleepySleepySleepySleepySleepy
اخه کوچولومن چی بت بگم  .............ببین میدونم عاشقشع  میدونی چقد تحقیرم کرده چند دف تف انداخته ولی عشقم نسبت بش کمترکه هیچ بیشترم شده ولی اون پسره چی زودقهرمیکنه زودتهدیدش میکنه یه روزتوخونشون بودم با اون پسره دعواش شد زد زیرگریه اونم گوشیشوج نمیداد اخه این عشقه من داشتم واسه پری اتیش میگرفتم اونوقت اون پسره داشت لجشودرمیاورد توبگو

اين مثالو تو خصوصي حل كنيد

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - キム尺刀ム乙 - 22-01-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: .پادميرا.، EDRINA، ensi، Fatemeh58، hamid ♥، بیتا خانومی*، دنیل رادکلیف، ♥غزل♥
این همه ادمیم چرا هیچ کی حرف نمیزنه ؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - τοxικ - 22-01-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=82782
Smile

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - hamid ♥ - 22-01-2014

(22-01-2014، 18:55)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ..باوو
بــای هـــــمه
بای داش
حسام

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - !~IмДи~! - 22-01-2014

(22-01-2014، 18:50)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تنهایی

نبینم بچه های نجمن تنها باشن
اوفــــــــــــــــــــ ؟ ▒▒▒▒▒▒▒▒ دورو ورمو دیـوار کردم ▒▒▒▒▒▒▒ حوصله ندارم▐▐▐▐▐▐▐▐تنهـآم ◙◙◙◙◙◙
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ▉ ▊ ▋ ▌ ▍ ▎ ▏ ▐iman ♥♥..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧

چون حال ندارم ... به دوستام زنگ بزنم ... دوستامم نیستن اینجا ....

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - بیتا خانومی* - 22-01-2014

(22-01-2014، 18:55)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:49)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:45)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:41)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش خان پری گف:بروبهش بگو امیرعلی سرتمرینه میترسم بیام گفتگواون شاکی شه بگوچقدضایت کنم بگودس ازسرم بردارمن عاشق امیرم بگی تک تک ایناروهاااا
عه پس توکلاغشی برو دخترکوچولوبش بگومن هرچقدرم ضایع شم وحشی ترمیشم بیشترعاشقش میشم اون پسرلیاقت اینهمه عشقشونداره اصلا کی هس این پسره اخه پریابدجورعاشقش شده ههههههههه
اخه کوچولومن چی بت بگم  .............ببین میدونم عاشقشع  میدونی چقد تحقیرم کرده چند دف تف انداخته ولی عشقم نسبت بش کمترکه هیچ بیشترم شده ولی اون پسره چی زودقهرمیکنه زودتهدیدش میکنه یه روزتوخونشون بودم با اون پسره دعواش شد زد زیرگریه اونم گوشیشوج نمیداد اخه این عشقه من داشتم واسه پری اتیش میگرفتم اونوقت اون پسره داشت لجشودرمیاورد توبگو
خوبه خودت میگی وقتی پری تحقیرت میکنه عشقت بهش بیشتر میشه.
حاضرم قسم بخورم هم امیر علی عاشق پریه وهم پری عاشق امیر علی
اونوقت شوما این وسط چی میگی؟DodgyDodgyDodgyDodgy

(22-01-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:50)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تنهایی

نبینم بچه های نجمن تنها باشن
اوفــــــــــــــــــــ ؟ ▒▒▒▒▒▒▒▒ دورو ورمو دیـوار کردم ▒▒▒▒▒▒▒ حوصله ندارم▐▐▐▐▐▐▐▐تنهـآم ◙◙◙◙◙◙
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ▉ ▊ ▋ ▌ ▍ ▎ ▏ ▐iman ♥♥..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧

چون حال ندارم ... به دوستام زنگ بزنم ... دوستامم نیستن اینجا ....
ایمان من هستم
چن سالته؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - بیتا خانومی* - 22-01-2014

بابایی چندمی؟
سوم راهنمایی یا اول دبیرستان؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(22-01-2014، 18:58)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خودت میگی وقتی پری تحقیرت میکنه عشقت بهش بیشتر میشه.
حاضرم قسم بخورم هم امیر علی عاشق پریه وهم پری عاشق امیر علی
اونوقت شوما این وسط چی میگی؟DodgyDodgyDodgyDodgy
بابا بیتا اجی ولش کن