انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) (/showthread.php?tid=189786)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Jack Daniel'ѕ - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:51)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی منو میبینه ._. ؟ ثابت کُنه :> !

من !

صورتیه .. با خال خال های سفید :|||||||

Big Grin

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - First Star - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه من اگه برنده شُدم تُ این مُسابقه جایزمُ نیگه دارمـ تا دِی ماه :|||||||||||||

یا بدمـ ب کسی ؟ :|||

ی زمانی میخواستم بدمش ب فاطی :|||||

بده من براش بفرستم :|||

چن روز پیش باش حرف زدم .-.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mιѕѕ UηυѕυαL - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:51)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:48)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه میبینی :| ؟

اگ میبینی بگو الان شَلوارم چه رَنگیه ._. ؟

اگه ندونی ینی مَنو نمیبینی >_<

شلوار ؟ :|

قرمز ؟ :|

آبی ؟ :|

سبز ؟ :|

بنفش ؟ :|

طوسی ؟ :|

صورتی ؟ :|

ی رنگ خوب ؟ ^_^

:|

نخیر >_< !

تُ منو نمیبینی ._. !

شلوارت رنگ نداره ._.

راحت بگو شلوار پام نیس (: !

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mᴏsᴇs - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه من اگه برنده شُدم تُ این مُسابقه جایزمُ نیگه دارمـ تا دِی ماه :|||||||||||||

یا بدمـ ب کسی ؟ :|||

ی زمانی میخواستم بدمش ب فاطی :|||||

پس زنده اس ._.

خب خدا رو شکر ._.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه .. خدافس .. خدا کنه این گوشیم دیگه بره ک کلا نیام !

هاع از این اداها در نیار کِ (:

نقل قول: نه نگا ..

من میدونم اینو چجوری گُفت الان :|||||||||

میترا شلوارک پاتِ ؟ >_<

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - CTG - 05-11-2014

مرضی? 

..

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممـ ..

با تُ حرف میزنه ؟

بش بگو خوب سر قولش وایستاد !

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - ∆ MeRzaD ∆ - 05-11-2014

نقل قول: یکی دیگه هم زبان تمرینا رو حل کرد :V 

خط رو خط شده بود .-.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mιѕѕ UηυѕυαL - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من !

صورتیه .. با خال خال های سفید :|||||||

Big Grin

منُ رنگ صورتی :| ؟ میتراُ رنگ سفید :| ؟ اصن محاله ._.

باو مشکیه >_< !

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mïņ̃†êR - 05-11-2014

چقدر صورتی ConfusedConfused

نظرتون در مورد تغییر رنگ نویسنده ها چیه؟