RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 15-05-2020
(15-05-2020، 16:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:10)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:08)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:05)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم افتتاح بانک تو سوییس پس :v
عمو علی یه درصدی هم به خاله نسیم بده D:
من دعوا رو شروع می کنم تو تمومش کن D:
نسیم خیلی بدی
تو این بند مافیا یه کاری هم برا من جور کن(:
انشالله به زودی گسترشش بدیم به آدم ربایی و قاچاق اعضا بدن(؛
سازمانمو یواش یواش افتتاح می کنم
حتما حتما D:
فعلا که افتادیم تو کار مهدکودک
کتاب بنویس روایت از بندمافیا تا مهد کودک:/
اسکی از از کرخه تا راین
بنویس از گریه های مجازی :|
من قلبم ضعیه لطفاً دیگه ادامه ندید
بسه این همه شوک
من خودم چند دقیقه هنگ بودم خاله صبا D:
ولی اسوه ی صبرم ._.
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - saba 3 - 15-05-2020
(15-05-2020، 16:12)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:07)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها من تو تمرینای ریاضی گیر افتادم کی ریاضیش خوبه؟
اینجا سوالات درسی تو بپرس عزیزم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265452
اصلا بهت نمیاد خاله بشی
عمه چطور؟
ولی انصافاً خاله مهربونی در میاد(:
@"mentol*vkook"
خاله نسیم دوستت داره خاله آیسان D:♡
(15-05-2020، 16:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:10)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:08)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:05)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عمو علی یه درصدی هم به خاله نسیم بده D:
من دعوا رو شروع می کنم تو تمومش کن D:
نسیم خیلی بدی
حتما حتما D:
اسکی از از کرخه تا راین
بسه این همه شوک
ولی اسوه ی صبرم ._.
ببین تو اصلا معنای اسوه فرسنگ ها جابه جا کردی
تو یک باب جدیدی به افق صبوری افتتاح کردی(:
بهت افتخار میکنم^_^
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - کــــــــــⓐرمَن - 15-05-2020
(15-05-2020، 16:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:12)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:07)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا بهت نمیاد خاله بشی
عمه چطور؟
بیشتر شبیه ی خواهر مهربونع
اما اگع خاله باشع ی خالع باحال و مد روز
و اگ عمه بشع ی عمه ی مهربون و ت دل برو
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - ρσєѕɪ - 15-05-2020
(15-05-2020، 16:16)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:15)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:13)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:12)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:10)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب خودم
خیلی خلی
حداقل ب دکتره میدادی
دکتر نرفتم
چشام میسوزن
ب اونی ک برات امپول نوشت
آخی
اهان اون قبلی خب من اونو قصاص نکنم دس برنمی دارم
یکی باس دستای منو ببندع چون نمی تونم نگه دارم چشامو از جاش در اوردم
بعله...
سعی کن درنیاری
منم دستم درد میکنه
(15-05-2020، 16:18)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاله نسیم دوستت داره خاله آیسان D:♡
ای کاش واقعا میتونستم خالع بشم
من بیشتر
(15-05-2020، 16:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسیم خیلی بدی
حتما حتما D:
اسکی از از کرخه تا راین
بسه این همه شوک
ولی اسوه ی صبرم ._.
ببین تو اصلا معنای اسوه فرسنگ ها جابه جا کردی
تو یک باب جدیدی به افق صبوری افتتاح کردی(:
بهت افتخار میکنم^_^
تشکر تشکر ^_^
لایق این همه تشویق نیستم ._.
(15-05-2020، 16:19)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:16)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:15)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:13)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:12)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی خلی
حداقل ب دکتره میدادی
دکتر نرفتم
چشام میسوزن
ب اونی ک برات امپول نوشت
آخی
اهان اون قبلی خب من اونو قصاص نکنم دس برنمی دارم
یکی باس دستای منو ببندع چون نمی تونم نگه دارم چشامو از جاش در اوردم
بعله...
سعی کن درنیاری
منم دستم درد میکنه
بد جور درد میکنن
اه بچه ها
از خاله رها خبری نیست
خاله رها کوشی؟
دلمون برات تنگه
بچه ها بی قراری تو میکنن
''Faust''@
(15-05-2020، 16:19)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 16:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا بهت نمیاد خاله بشی
عمه چطور؟
بیشتر شبیه ی خواهر مهربونع
اما اگع خاله باشع ی خالع باحال و مد روز
و اگ عمه بشع ی عمه ی مهربون و ت دل برو
موافقم
|