انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 (/showthread.php?tid=240721)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Mason - 14-08-2015

چقد بی مزه cof

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Medusa - 14-08-2015

(14-08-2015، 14:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:47)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممم

شعر هیس معلومه کجای

کی شنیدهههههه

حـمـیـد صـفــت ..؟! :|

مـن شـنـیـدم ^_^

من ی چیزی درک نمی کنم از این اهنگ

واقعا هم درک نمی کنم

ولی شعرش خیلی قشنگه^_^

مـن هـیـچـی از ایـن آهـنـگ درک نـمـیـکـنـم -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - FARID.SHOMPET - 14-08-2015

نقل قول: اينجا اينجور چيزا پيدا نميشه !پسر عموم رفته بود پاريس يه نسخشو گرفته بود 
الان دست خودشه ولي كسي رو پيدا نكرده براش ترجمه كنه دوتا مركز ترجمه ك توش ي مشت ك*خل 
ريخته گفتن كتاباي اين مدلي رو ترجمه نميكنن
یک نسخه ی دیگه هست که درباره ی یگان های زرهی هست و رومل بعدن نوشته. من خیلی به موضوعات نظامی علاقه دارم.
چند وقت دیگه میرم پیشه دایی مادرم. سرهنگ ارتش بوده. امریکا درس خونده. میگه یک ارشیو بزرگ داره. شاید تونستم چیز خوبی ازش گیر بیارم در مورد رومل.

(14-08-2015، 14:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد بی مزه cof

پوخ رو خالی کن عزیزم!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Silver Sun - 14-08-2015

(14-08-2015، 14:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نه خاکستری نیست کپی عکس امضاته فق یه ذره بزرگ تر(؛
جدی؟ نزدیکتون هم میشه؟ چون کلا خیلی کنجکاون!

من اگه خونه ی مستقل داشته باشم یدونه می خرم. متاسفانه الان پدرم خیلی مخالفه با حیوون خونگی.

یک تحقیق هم دیدم تو بی بی سی که گفته بود روباه ها رو هم میشه مثله مثلا سگ تو خونه اهلی کرد!

خیلی کم
گربه هه نشسته بود تو حیاط روباهه از گربه میترسید نمیومد نزدیکش
گیلاس گذاشته بودیم تو حیاط خشک شه اومد نصفشونو با هسته خورد(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 14-08-2015

فریــد اسم داستان بعدی غرب وَحشیهـ منُ تو دوتا کابوی! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 176
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 176

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ( lιεβ ) - 14-08-2015

یکی بیاد پ.خ :|||

هرکی باشه ، باشه ._.

(14-08-2015، 14:57)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

من اگه خونه ی مستقل داشته باشم یدونه می خرم. متاسفانه الان پدرم خیلی مخالفه با حیوون خونگی.

یک تحقیق هم دیدم تو بی بی سی که گفته بود روباه ها رو هم میشه مثله مثلا سگ تو خونه اهلی کرد!

خیلی کم
هههه چه باحال.

درسته که گوشت می خوره ولی حیوون ارومیه. کلا کاری نداره به کسی. بی خود نی میگن حیوون زیرکیه. خوب درباره ی شرایط همه ی فکراشو میکنه و نزدیک خطر نمیشه.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - saba 3 - 14-08-2015

(14-08-2015، 14:56)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:47)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممم

شعر هیس معلومه کجای

کی شنیدهههههه

حـمـیـد صـفــت ..؟! :|

مـن شـنـیـدم ^_^

من ی چیزی درک نمی کنم از این اهنگ

واقعا هم درک نمی کنم

ولی شعرش خیلی قشنگه^_^

مـن هـیـچـی از ایـن آهـنـگ درک نـمـیـکـنـم -_-

اخه ببین

این یارو ک اسمش بازرگان همش میگه برگرد چی چی چی

این حمید صفت اشغال می نه برو دیگه نبینمتو نمیدونم چی چی چی و اذاب قدر و چی

دیوانن یا جی پی اسشون

قاطی کرده درک نمی کنم

آخر طرف بده یا بمونه

یا برگرده

تکلیف بدبختو مشخص نمیکننخخخخخخخ

(14-08-2015، 14:57)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریــد اسم داستان بعدی غرب وَحشیهـ منُ تو دوتا کابوی! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 176
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 176

25r30 خیلی خوب میشه

فقط تو رو جدت این دو نکته رو در نظر داشته باش:
1- شخصیت های دیگه رو هم بازی بده
2- نقطه و ویرگول بذار، درست هم بذار ها!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Silver Sun - 14-08-2015

(14-08-2015، 14:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:57)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

خیلی کم
هههه چه باحال.

درسته که گوشت می خوره ولی حیوون ارومیه. کلا کاری نداره به کسی. بی خود نی میگن حیوون زیرکیه. خوب درباره ی شرایط همه ی فکراشو میکنه و نزدیک خطر نمیشه.

ولی من شنیده بودم ترسواه(:؟