انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ (/showthread.php?tid=266222)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - teresa ☆ - 09-07-2017

(09-07-2017، 21:04)hirad1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوایل فک کنم اون مدیره تالار هم تو این خاله بازیا شرکت میکرد :|

بهش بگو خاله بازی یا هر چی دوست داری ولی ما اسمشو می زاریم : ایجاد صمیمیت ! ^_^
حالا هی بگو !

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - _Lσѕт_ - 09-07-2017

اینجور ایجاد صمیمیت ها معمولا تو پ.خ صورت میگیره گُلم :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - Berserk - 09-07-2017

(09-07-2017، 21:04)hirad1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ؟ :|

(09-07-2017، 21:07)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید دوست داشته باشیم تو پ.خ صورت نگیره ! :/
اینجام گفتگو آزاده ! ^_^

(09-07-2017، 21:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا رو میگه ! *_*

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 09-07-2017

من و هانا پایه گذار این ازدواجا بودیم و الان رسما میگم غلط کردم .____.

ما شوخی کردیم ولی به کجاها رسید :||

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - hirad1999 - 09-07-2017

(09-07-2017، 21:06)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو خاله بازی یا هر چی دوست داری ولی ما اسمشو می زاریم : ایجاد صمیمیت ! ^_^
حالا هی بگو !

تا اونجا که یادمه این مدیر تالار به اون یارو نویسنده هه میگف پدر اون بهش میگف دختر
بعد دنبال مامان بودن واسش..:|
در همین حد گ.ا رو بیشتر دنبال نکردم متاسفانه :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - [ SouL ] - 09-07-2017

اصلا پ.خ هم جاش نی
+
معنی داره چنتا دختر بیان اینجا زن و شوهر شن؟!یا رو سر اینکه کی بشه بچشون بحث کنن؟!درسته ایجاد صمیمیت واجبه ولی هر چیزی حدی داره...
+
یادم باشه عقدمونو با شیوا کنسل کنم -__-.....!!!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - _Lσѕт_ - 09-07-2017

(09-07-2017، 21:09)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2017، 21:07)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید دوست داشته باشیم تو پ.خ صورت نگیره ! :/
اینجام گفتگو آزاده ! ^_^
باید ب فکر بقیه هم باشید دگ :|
خُب ی جورایی مسخرس :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - hirad1999 - 09-07-2017

(09-07-2017، 21:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون که رنگش صورتیه
عکس یه دختر عینکی روی پروفایلش هست

(09-07-2017، 21:09)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و هانا پایه گذار این ازدواجا بودیم و الان رسما میگم غلط کردم .____.

ما شوخی کردیم ولی به کجاها رسید :||

من و سودا سلسله رو محکم کردیم ! ۰______۰
شیوا تمش رو منتقل کرد .