انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) (/showthread.php?tid=113850)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Albert wesker - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:54)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:48)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروحتون >_<

فیسبوق میرید ؟ >_<

من دارم ولی قندشکن ندارم :|

قند شکنارو دارن تعطیل میکنن!
من از یه روش خیلی بهتر میرم=)))
جن هم به فکرش نمیرسه من چجوری میرم!
اگه روشمو لو بدم صد درصد اونم میبندن و باید از یه سوراخ سمبه ی دیگه ای بریم=/

خوب حالا نمیشه بگی مام از اون روش بریم ؟ =/

خسته شدم از بس اومدم فلشخور :| آخه میام اینجا کسی محلم نمیزاره :|

یه چن سالی بیا بعد مدیر شو بعد همه میان دستمال کشی=)))))

آلبرت :|:|:|

چی شده؟=)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dead Silence - 01-06-2014

رزی خفه شو پلیـز :| -_- *

بشین سره جات :|

حساس شد ماجرا =)))))))))))))))

(01-06-2014، 11:56)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:48)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروحتون >_<

فیسبوق میرید ؟ >_<

...?+control panel + internet option+ connections

نه باوو اگه به این آسونی بود الان شلیتر شکن درست نمیشد=)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Magical Girl - 01-06-2014

عکستو بذار فاطمه ..

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dead Silence - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:54)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب حالا نمیشه بگی مام از اون روش بریم ؟ =/

خسته شدم از بس اومدم فلشخور :| آخه میام اینجا کسی محلم نمیزاره :|

یه چن سالی بیا بعد مدیر شو بعد همه میان دستمال کشی=)))))

آلبرت :|:|:|

چی شده؟=)

هیچی :|

تو میتونی -- کنی !؟ :|

(01-06-2014، 11:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکستو بذار فاطمه ..

حالا که دوغ سارا میگه عکستو بذار پس نذار=)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکستو بذار فاطمه ..

هیممم .. پشیمون شدم دیه :|

به عکسه نگاه کردم دیدم زشت افتادم (. . )

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ∆ MeRzaD ∆ - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:59)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:56)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروحتون >_<

فیسبوق میرید ؟ >_<

من با این کار تونستم با کامپیوتر مدرسمون برم فیسبوک :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - First Star - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی >______<

جونم ؟!

عـاشق عکس امضـامم ^__^

خیلی دوستت دارم *^_^*

یاد اون روزی که اومدم گفتگو افتادم .___.

اولین نفری که باش آشنا شدم تو بودی *^___^*

بعد با بقیه -.-

(01-06-2014، 12:00)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:59)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروحتون >_<

فیسبوق میرید ؟ >_<

من با این کار تونستم با کامپیوتر مدرسمون برم فیسبوک :|

قبلا با فایر فاکس میشد