انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:34)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:32)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:31)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:27)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینوباش تازه تهدیدمیکنع اگه اسمشوبیاری محرومت کردم میکنه ولی خیلی کله خرابعcryingcryingDodgyDodgyDodgyDodgy

تغسیر خودته

میدونمcrying

ولی نمیتونم کاری کنم خیلی سگ اخلاقعDodgy

تغسیر خودته که از اول باش دوس شدی
راستی پریا تو چندم دبیرستانی؟
نگووووووو عاشقشم فجیحHeartHeartHeartBlushBlushBlush

من15سالمع ولی سال اخرم 2سال تودبستان جهش زدم تف تفDodgyDodgy
چهاریمی؟
وا دیوونه بودی؟
یعنی الان باید دوم دبیرستان باشی؟
خوب الان چرا اینجا ولووووی برو درستو بخون باید کنکور بدی؟
مامان چهارم دبستان رو جهشی خوند الان اینقدر پشیمونع
چندم و چندم رو جهشی خوندی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:32)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــلآآآآآم!^.^
فاطـــــــــــــــــــــــــــــی ^_^

رکیــــــــ!
خدا وکیلی امروز از ترس داشتم م****م جام!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - amirali% - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:34)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:32)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:31)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تغسیر خودته

میدونمcrying

چهاریمی؟
وا دیوونه بودی؟

خل من سومم کنکورکجاع بودفیلاBig Grin
خیلی بدع من اگه اونموقع اختیارش دست خودم بود اینکارونمیکردم کلا فازش توروحیت بدتاثیردارعDodgy

دوم وسومDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mohammad 77 - 02-02-2014

خيلي برف ميادHeartBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:32)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــلآآآآآم!^.^

رکیــــــــ!
چرا؟ |:
چی شدع مگه ؟ |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونمcrying

چهاریمی؟
وا دیوونه بودی؟

خیلی بدع من اگه اونموقع اختیارش دست خودم بود اینکارونمیکردم کلا فازش توروحیت بدتاثیردارعDodgy

دوم وسومDodgy
نمیشه دوم و سوم رو که جهشی خونده باشی

یعنی تو یع تابستون هم دومو خوندی هم سومو؟
کی بهت گفت جهشی بخونی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي برف ميادHeartBig Grin
اه >_<
خوش به حالتون >_<
اینجا همه برفآ دارع آب میشع >_<
اه اه اه >_<
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ بنفش >_<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - haste2 - 02-02-2014

ییییییییییییییییی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - amirali% - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهاریمی؟
وا دیوونه بودی؟

دوم وسومDodgy
نمیشه دوم و سوم رو که جهشی خونده باشی
یعنی تو یع تابستون هم دومو خوندی هم سومو؟

بعلع البته من تو اموزش پرورش پارتی دارم الانم دوروزه مدرسه نرفتم به خاطراون یکم ارفاق شد البته دروغ نباشع ازیکم بیشترBig Grin

ولی باورکن توتابستون عین ادم بزرگا درس میخوندو کلاسای ت....داشتم مخمومیترکوندن انقدگریه میگردم اه یادش می افتم حالم بدمیشه بادوستام رابطه نداشتم بازی تفریح همه تعطیل تف به اونروزاتفDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014

(02-02-2014، 14:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــلآآآآآم!^.^

رکیــــــــ!
چرا؟ |:
چی شدع مگه ؟ |:

زنگ اخر معلمه ادبیاتمون نیومد بد انقد شلوغ کردیم مارو تو کلاسا پخش کردن.از شانس گ** ما انداختنمون تو کلاس عربی!منم دیگه نمیتونستم تحمل کنم اونجا بمونم دیدم حواسش نی یواشکی از کلاس رفتم بیرون!از در ک رفتم بیرون دیدم ناظممون اونجا وایساده!
هیچی دیگه منم ب رویه خودم نیاوردم از کنارش رد شدم!خیلی ناجور بود!Big Grin