RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - لــــــــــⓘلی - 31-03-2020
(31-03-2020، 0:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:14)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:06)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخواستم ناراحت شی سیروان
ناراحت نشدم فقط دلیل بیار برای حرفت مثل وتا ادم عاقل حرف میزنیم
(31-03-2020، 0:06)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:04)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا این حرف رو زدی
باید از خدامان باشه
چن کردا آبرو دارن
مهران این حرفت خیلی اشتباه بود ابرو ربطی به کرد و ترکو فارس نداره
ادم برا هرچیزی باید خداشو شکر کنه
دلیل از این قانع کننده تر ؟؟؟؟
آره خداروشکر واقعا
برای چیزایی خداروشکر کن که داریشون نه قرار نبوده باشی
من برا همه چی خدامو شکر میکنم
ولی حرفت اشتباهه
من الان بگم خداروشکر سرطان ندارم ..خدایا شکرت
این الان اشتباهه؟؟؟
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - thug life - 31-03-2020
(31-03-2020، 0:21)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:18)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش
من خیلی صبر کردم با خنده و شوخی
ولی از لجم بیا به اصلیت هر بزنه شوخی بردار نی مگه من به اصالتش حرف زدم
همه قوما آبرو دارن همه
ولی به اونیکی نمیگنن خوب شد ما نبودیم
مهران ببین من بین ترک ها بزرگ شدم خیلی هم فش دینی مذهبی شنیدم ولی سکوت کردم چون میدونم اونا علمی ندارن حرفی لزنم چون نا ان هستم دعوا میشه ولی اینجا ستین یه نرفی کفت من دعوا ندارم فقط گفتم پرا زدی اونم ششاید یه دلیل داشوه باشه
منظور از نادان رفیق های خو نه ها خراب برداشت نکنین
یعنی من که ترکم علمی ندارم؟ )):
نه منظورش همه ترکا نبود
(31-03-2020، 0:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:14)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:06)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخواستم ناراحت شی سیروان
اخه ما بی آبروییم سیروان
فهمیدی؟ بی آبرو
ستین خانم من جدی نگرفتم دعوا رو بخاطر همون چیزی نگفتم
ولی انگار تو جدی گرفته بودی که این حرفو زدی
اصولا ادم جدی نیستم :- /
باش
نازانم
خخخخخ اینو از یه کرد یاد گرفتم :-P
خخخخ آره
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - loveغزلlove - 31-03-2020
سلام بر بروبچ فلشخور.
(31-03-2020، 0:23)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:14)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2020، 0:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخواستم ناراحت شی سیروان
ناراحت نشدم فقط دلیل بیار برای حرفت مثل وتا ادم عاقل حرف میزنیم
(31-03-2020، 0:06)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باید از خدامان باشه
چن کردا آبرو دارن
مهران این حرفت خیلی اشتباه بود ابرو ربطی به کرد و ترکو فارس نداره
ادم برا هرچیزی باید خداشو شکر کنه
دلیل از این قانع کننده تر ؟؟؟؟
آره خداروشکر واقعا
برای چیزایی خداروشکر کن که داریشون نه قرار نبوده باشی
من برا همه چی خدامو شکر میکنم
ولی حرفت اشتباهه
من الان بگم خداروشکر سرطان ندارم ..خدایا شکرت
این الان اشتباهه؟؟؟
آره چرا خداروشکر نکنی سرطان نداری
چیزاییو رو باید شکر کنی بقیش باید فکرم کنی
قصدی نرم
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 31-03-2020
بچه ها لطفا این بحث قومیت ها رو تمومش کنین
چون هر قومی نه تنها برای خودش و اعضاش قابل احترامه بلکه برای سایر اقوام ایرانی هم اهمیت داره
کرد بودن ترک بودن اینا هیچ کدوم مهم نیست مهم اینه که هممون کنارهمیم و باهم دوستیم
همه ی اقوام برا من قابل احترامه ((:
(31-03-2020، 0:24)loveغزلlove نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بر بروبچ فلشخور.
بههه سلام تازه واردددد
شب خوش
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Sirvan10_a - 31-03-2020
(31-03-2020، 0:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون هر قومی نه تنها برای خودش و اعضاش قابل احترامه بلکه برای سایر اقوام ایرانی هم اهمیت داره
کرد بودن ترک بودن اینا هیچ کدوم مهم نیست مهم اینه که هممون کنارهمیم و باهم دوستیم
گخسا حدفت خیلی درسته لی من میخوام ستین رو قانع کنم
@thug life
مهران تو تمومش کن بزار من با ستین حرف بزنم
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - لــــــــــⓘلی - 31-03-2020
(31-03-2020، 0:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیاممو دیدی؟؟
(31-03-2020، 0:27)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گخسا حدفت خیلی درسته لی من میخوام ستین رو قانع کنم
@thug life
مهران تو تمومش کن بزار من با ستین حرف بزنم
من کاری ندارن
کاری ندارم
چشم سیروان
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Sirvan10_a - 31-03-2020
(31-03-2020، 0:27)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیاممو دیدی؟؟
ستین مینونی جوابمو بدی این مثله رو تمومش کنیم
|