انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ (/showthread.php?tid=291618)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 05-12-2020

کسی نیس؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 05-12-2020

(05-12-2020، 13:29)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیس؟

(:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - *Aɴѕel* - 05-12-2020

(05-12-2020، 13:29)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیس؟

اگه من در راه امتحانات شهید شدم
برو یه زن دیگع بگیر(((:

دنيا ديگه مث تو نداااااره
نداره نه مي تونه بياره

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 05-12-2020

(05-12-2020، 12:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2020، 12:56)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست مدرسه نیست. وزیر محترم و دلسوز اموزش و پرورش گفته

چه طوره كه تو استان ما گفتن اين حرف و ولي كسي حضوري نميره
 بعدشم اين دلسوزي نيست بنظر بدتراز خيانت به محصل هاي خودمون /:
مدیونن اگه امتحانا رو حضوری کنن(:
من حاضرم از خونه فرار کنم ولی نرم امتحان بدم(:

(05-12-2020، 13:43)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2020، 12:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیونن اگه امتحانا رو حضوری کنن(:
من حاضرم از خونه فرار کنم ولی نرم امتحان بدم(:

اهم+_+
ايناا عذاب وجداب ندارن خدايي درك ندارن!
خودشون خونن از اون پشت ميگن آره آموزش بايد اين باشه اون باشه فلاني خودش بچه ش تو فرانسه س داره مثلا ميخنده به ريش ما
بعد به ما ك مي رسه وظيفه آموزش سنگين ميشه و كلي تقدير هم ميشه از اون ورهم ماهارو متلاشي ميكنن با اين حرفاا

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - سهَ‌ند - 05-12-2020

امتحان حضوری که حال میده

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - جاویدم - 05-12-2020

(05-12-2020، 12:56)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست مدرسه نیست. وزیر محترم و دلسوز اموزش و پرورش گفته

هشتگ شجاعت
فحش نمیتونستم بدم ):

(05-12-2020، 14:09)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتگ شجاعت
فحش نمیتونستم بدم ):

آهمم شجاعت و آگاهي نسبت به حقوق شهروندي كه اين روزا نبايد حتي از دم درخونه مون پامونو اون ورتر بذاريم!
خب فحشم بدي بقيه تورو كوچيك ميبينن تاثيري نداره |:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - جاویدم - 05-12-2020

(05-12-2020، 14:12)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2020، 14:09)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتگ شجاعت
فحش نمیتونستم بدم ):

آهمم شجاعت و آگاهي نسبت به حقوق شهروندي كه اين روزا نبايد حتي از دم درخونه مون پامونو اون ورتر بذاريم!
خب فحشم بدي بقيه تورو كوچيك ميبينن تاثيري نداره |:
لایک
برای همین گفتم دلسوز و مهربان