RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - Đęąđ.ğïřł - 28-09-2020
(28-09-2020، 22:13)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:08)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:06)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درست حرف بزنید
میخواستم بگمااااحیا نمیکنن خواهر
نمیگن بچه نشسته یاد میگیره
پسر ۹ سالش ۱ شب لایو گذاشته با رلش شما بچید
من ۱۲ سالم بود میگفتن لایو فکر میکردم یه جای از خونه اس
بچه؟
هنوز سطح فکرت از بزرگ شدن خیلی پایینه
تو تنها تصورت از بزرگ شدن چیزای دیگس
@sclvrFox
دو دقیقه اومدیم فکر خیال نکنیم به مشکلات فکر نکنیم شوخی کنیم همه شروع کردن به نصیحت کردگ اقا شما خوب ما بد
مد من رفتم گپ خواستی بیا جرعت حقیقت بزنیم
تو جای عمومی هر حرفی زده شه باید منتظر برخورد هم باشی دوست عزیز
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - BIG-DARK - 28-09-2020
شب بخیر
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - Sirvan10_a - 28-09-2020
(28-09-2020، 22:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:13)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:08)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:06)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواستم بگمااااحیا نمیکنن خواهر
نمیگن بچه نشسته یاد میگیره
بچه؟
@sclvrFox
دو دقیقه اومدیم فکر خیال نکنیم به مشکلات فکر نکنیم شوخی کنیم همه شروع کردن به نصیحت کردگ اقا شما خوب ما بد
با شخصیت با شعور خانوم ادب اخلاق همه چی اصلا امام ۱۳ ام.
جانشین پیامبر
تو خوبی ول کن
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - شـــقآیــق - 28-09-2020
(28-09-2020، 22:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:08)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هم اینکه سن کم هستن
هم اینکع تو جای عمومی باید درست حرف زد
هرحرفی جایی داره
#بیشعور
ولشون کن...خوبی؟
((:
قربونت عزیز دلم خوبم تو خوبی زیبا؟
شکر خانم♥
منم خوووووووووووب
چخبر؟
♡♡
شکرررر
سلامتیت خبر خاصی نیست جز اینکه ۱۲۰ گیگ میخوان رایگان برای کلاسا بدن:^
تو چه خبر عزیزم؟
سلامت باشی...120 گیییییییییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگO_o
منم منتظرم ببینم گرگان میوفتم یا تهران/:
نمیدونم چرا مشخص نمیکنن.امروز هفتمههههههههههههههههههههههه
معلوم نیس چیکار میکنن/:
(28-09-2020، 22:18)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه؟
@sclvrFox
جانشین پیامبر
تو خوبی ول کن
WTF?
حرف زدی جواب گرفتی
تمام
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 28-09-2020
تبریک/:
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - Sirvan10_a - 28-09-2020
(28-09-2020، 22:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:18)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه؟
@sclvrFox
جانشین پیامبر
تو خوبی ول کن
WTF?
حرف زدی جواب گرفتی
تمام
ول کن تو خوبی من بد
اونی که میخواست به هدفش رسید
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - سهَند - 28-09-2020
بچه؟
@sclvrFox
جانشین پیامبر
تو خوبی ول کن
به من که برنخورد. با قدرت ادامه بده
RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ - امیرحسین - 28-09-2020
بچها این ۱۲۰ گیگ داخلیه ، ینی هیچ کاری نمیشه کرد ، همون بهتر که ندن تا الکی به اینبهونه سرعت اینترنتمون پایین نیاد و اختلال ایجاد نشه تو خط دهی اپراتور ها
(28-09-2020، 22:19)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:08)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#بیشعور
ولشون کن...خوبی؟
((:
قربونت عزیز دلم خوبم تو خوبی زیبا؟
شکر خانم♥
منم خوووووووووووب
چخبر؟
♡♡
شکرررر
سلامتیت خبر خاصی نیست جز اینکه ۱۲۰ گیگ میخوان رایگان برای کلاسا بدن:^
تو چه خبر عزیزم؟
سلامت باشی...120 گیییییییییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگO_o
منم منتظرم ببینم گرگان میوفتم یا تهران/:
نمیدونم چرا مشخص نمیکنن.امروز هفتمههههههههههههههههههههههه
معلوم نیس چیکار میکنن/:
♡♡
اریD:
ولی فک کنم ۱۲۰ گیگ داخلی ک میشه ۳۰ گیگ بین الملل
ولی در کل خبر خوبی بود((":
اره همیشه سر جواب دانشگاه حرص میدن تو اروم باش^-^
(28-09-2020، 22:21)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچها این ۱۲۰ گیگ داخلیه ، ینی هیچ کاری نمیشه کرد ، همون بهتر که ندن تا الکی به اینبهونه سرعت اینترنتمون پایین نیاد و اختلال ایجاد نشه تو خط دهی اپراتور ها
نه فکر نکنم کلا فقط سایتای داخلی بره ها:|||
|