انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ☆★ super star★☆ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار موخوام ~_~
rozhina-new.blogfa.com
رمز:1234

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میکـنی شدیــــدم میکـنی ...

تاآرآآ دیگـه چی ؟؟؟×!!!

احمد دیشــب عکس ایسـآنو گزآشتـم نبودی باو /// داشتـم بن میشدمو Big GrinBig GrinBig Grin

واقعاً ! ؟ Big Grin خخخخخخخخخ
راستی مآ هنوز رستم شهر ( همون رستم کلا ) رو جزو بهشهر میدونیمآ ! Dodgy Big Grin

ما هم گرجی محله رو جز رستم کلا میدونیم !! DodgyDodgy Big Grin

من گرجی شهرم ! صدبار !
تآزه خآنوداه منو تو شهر خیلی معرفه !
بیآ بهشهر بگو فامیلیو بیشتریآ پدربزرگمو میشنآسن ! Big Grin

برو گمشو باو ... کله ایرآن از مآ میحرفن ... تو که حراجی ...

بیخیـال این حرفـا ... امروز حال کردم ...

خونه ی خالی ، مهمان توپ ، فلـش پُر ...

خخخخخخخخ Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خونه ی خآلی ! ؟ Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin وآی وآی !
مهمان توپ ! ؟ وای وای !
فلش پر ! توش حتماً فیلم خآنوداگی نع ! ؟ خخخخخخ

نوه رسول الله چشم گوش بستآ گفته باشم ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان مرده=(

خــفه شـو رژی -___-♥

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:47)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:44)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ .. اون موقع شمـآ میحالیدین ما بارون میدیدم ... حالا بالعکس TongueTongueTongue

احمـد ل و ا ت میدونی چیست ؟؟؟

اتفاقا ما اینجا رنگه برفــم ندیدیم!
بچــه ها دیدیم؟
نع ندیدیم!Big GrinBig Grin

خانومـه جوجــو شومآ اسمتون چیـست ؟؟ چع زیـبا میخندیـن !؟Big GrinBig Grin

ایــــــــــــــــــــــــم!!!

نع دیگه پرو نشــوع! ^.^

ای بابا بگـو دیگـه اذییت نکن باو ...

45بار گفتم!
میخواستی ببینیـــع!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم شانس ماعه!
پس فقط تهران برف نیومدع!Dodgy
:[

خخخخخخخ .. اون موقع شمـآ میحالیدین ما بارون میدیدم ... حالا بالعکس TongueTongueTongue

احمـد ل و ا ت میدونی چیست ؟؟؟

نوچ !
راستی پآی سمت چپم منحل شده ! فک کنم خیابون امام نتونم برم بچرخم ! >_<

خـب خدا رو شکـر دخترا از دستت راحتن Angel

تو کل مدرسه به این معروفم دخترا رو تو راه اذیت میکنم !
یه روز با من بیآ ببین چه تیکه های میندازم از خنده میمیری ! Big Grin
ولی 1 مآه ترک کردم عاقبت ندآره ! Big Grin

تیـکه هایی بهتــ یآد میدم کـه ... ...

بیخیـآل ...

کی گفـت اینـا خیـلی میخـندن >>؟؟؟؟؟؟؟؟؟!××

~_~

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 31-01-2014

اره فک کنم رژی :[
نع عوض نکن تارا

(31-01-2014، 21:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان مرده=(

خــفه شـو رژی -___-♥
خیلی وخته نیومده=(

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امــضامو عــوض کــنم یــنی؟ 0_o

به قول میثم !

به من چی ! Big Grin خخخخخخ

حوصلم ری*=|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 31-01-2014

میسی رژی ^_-