انجمن های تخصصی  فلش خور
درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیرشاخه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیرشاخه ها (/showthread.php?tid=37369)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - hand - 20-12-2014

لطفا شرایط منم بررسی کنید

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Meteorite - 24-12-2014

اَگه میشه مَنَم بَررِسـی کُـنـیـد :>
خوشحال میشَـم کُمَـک کُنَـم ^-^

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - ~ALONE GIRL~ - 28-12-2014

مَــــنــــو بَـــررِســـی کُـــنید لُدفَنـ ...((:

با تَچَکُر ._.*

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - ✘v!☻lent girl✘ - 30-12-2014

اینجا ک گُفته موضوعات باس 9 تا ب بالا باشن :|

مُدیرای این بخش واس انتخاب نویسنده سخت گیری میکُنن ._.

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - ~ALONE GIRL~ - 31-12-2014

وآسِهـ مَنـ بآلآیِـ 35 ُ خوردِههـ ایهـ |=

نِمیدونیـ چیزیـ نَگـو |:

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - hand - 06-01-2015

(20-12-2014، 10:28)hand نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوس دارم بخش عاشقانش باشم

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - ~ALONE GIRL~ - 07-01-2015

(06-01-2015، 15:20)hand نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2014، 10:28)hand نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوس دارم بخش عاشقانش باشم
4 تـــآ سِتـــآرهِ نَدآریـ کِهــ :/

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 08-01-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امـیرحسین. :بهتره رو انجمنی که درحال حاضر نویسندش هستید تمرکز کنید .. نظر اکثریت مدیریت برای نویسنده ها اینه که رو بخشی که از اول فعالیت داشتن تمرکز کنن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اhand : شرایطو مطالعه کردید ؟ ...
شُما حتی یه تاپکم ندارید توی هیچکودوم از بخش های ادبیات ..

~Alone girl ~ :اون موقع که من نویسنده شُدم 200و خورده ای تایپک داشتم ... کافی نیست فعالیتتون

~smile~ :تا حدودی شرایطو داشتید ..
اما بجای اینکه 10تا تایپک بزنید سعی کنید یکم وقت بذارید اونارو باهم ادغام کنید یکیش کنید اما با کیفیت ..
کیفیت خیلی مهم تر از تعداده ..

بله درسته نوشته شده 9تا ..
ولی این شرایط واسه قبله .. اینطوری ما باید هرکی که 9تا تایپک میذاره رو نویسنده کنیم ..

+بررسی شد !
موفق باشید

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Meteorite - 08-01-2015

(08-01-2015، 14:40)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـیرحسین. :بهتره رو انجمنی که درحال حاضر نویسندش هستید تمرکز کنید .. نظر اکثریت مدیریت برای نویسنده ها اینه که رو بخشی که از اول فعالیت داشتن تمرکز کنن

اhand : شرایطو مطالعه کردید ؟ ...
شُما حتی یه تاپکم ندارید توی هیچکودوم از بخش های ادبیات ..

~Alone girl ~ :اون موقع که من نویسنده شُدم 200و خورده ای تایپک داشتم ... کافی نیست فعالیتتون

~smile~ :تا حدودی شرایطو داشتید ..
اما بجای اینکه 10تا تایپک بزنید سعی کنید یکم وقت بذارید اونارو باهم ادغام کنید یکیش کنید اما با کیفیت ..
کیفیت خیلی مهم تر از تعداده ..

بله درسته نوشته شده 9تا ..
ولی این شرایط واسه قبله .. اینطوری ما باید هرکی که 9تا تایپک میذاره رو نویسنده کنیم ..

+بررسی شد !
موفق باشید

من نفهمیدم الان یعنی چندتاشو ادغام کنم بعد بقیه رو با کیفیت کنم یا از این به بعد بهترشون کنم؟! :/
^-^

یعنی اگه بتونم هم میره برا ماه بعد؟ ._.
هعی در هر حال مرسی *^_^*

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - hand - 09-01-2015

چرا اینقد سخت میگیرین؟؟