انجمن های تخصصی  فلش خور
چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن (/showthread.php?tid=36015)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - چمان - 19-08-2014

هه هه خندیم دخترا مارن مثل رگبارن پسرا شیلنگن دست بزنی میلنگن AngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - sohrabe khaste - 19-08-2014

(17-10-2013، 18:08)FR♀ZEN GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوس دارم برم سربازی فقط بخاطر لباساش

جزو ارزوهایی که با خودم به گور میبرم
Big Grin
خب واسه خودت بخر

(17-07-2014، 9:31)Ofelia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سربازی رو دوس دارم و هر لحظه هم ک بهم بگن بیا بریم با کله می رم تو پادگانBig Grin والا ب افتخاره همینم ی مدت زمانی کچل کردم بله کککککککچچچچچلللللللللل کردم ب مدته یکسالSleepy
ایول

(17-07-2014، 10:22)نفیسn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهایی فک کردی؟؟؟؟AngryAngryAngry
نه یه چند تا پروفسور هم دور برم بودن باهاشون مشورت کردم.آخه واسه شناختن دخترا باید تجربه داشته باشی

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - فریده...15 - 19-08-2014

ولی من دوست دارم برم نه اینکه کسی رو بکشم اینکه یه مسافرت مستقل برم حال میده

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - Titiw - 19-08-2014

نخیر پسرا لوسن خیلی دیوسن

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - sohrabe khaste - 19-08-2014

(19-08-2014، 22:45)bita16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر پسرا لوسن خیلی دیوسن
توهین نداریم دیگه لطفا

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - الهه 1379 - 19-08-2014

من اصلا باهات موافق نیستم
من عاشق اسلحه و تیراندازی و اینجور چیزامونسبتا خشنم
حالا باید تو جنگ بکشی تا کشته نشی

من یکی با اینجور چیزا مشکل ندارم

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - **zeinab** - 20-08-2014

که چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(18-05-2013، 18:20)elnaz-salavati نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوس دارم برم سربازی دوس دارم تجربه کنم
1اگه دخترا با هم اتحاد کنن دنیا رو در دست میگیرن اقا
2 اگه یه دختر از دست کسی عصبانی شه زمین و زمان رو به هم میدوزه تا خفش کنه تیپ و قیافه اون لحظه به چش نمیاد
3 خبر نداری پسرا بیشتر حرف میزنن اسم خانوما بد در رفته
4 الان هم سن ازدواج خانوما بالاس چون پسر خوبی دیگه تو زمین نمونده همه یا مردن یا...
باهات موافقم

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - ~ CrAzY HuMaN ~ - 27-08-2014

اگه بزارن دختراهم برن سربازی،فکر کنم نفر اول من باشم...

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - اشا - 27-08-2014

یه زمانی دوس داشتم برم سربازی ولی حالا نه
چکاری هست بری تو سرما گرما خودتو عذاب بدی
خونه به این خوبی بعدش وقتی پسرا میرن سربازی خونه سکوت میشه ارامش داری
کی حاضره صبح ساعت 4الی5 بیدار بشه بره تو سرما با اب سرد دست وصورت بشوره
کی حاضره اون غذاهایی بخوره که یا مثل سنگه یا اگه خورشت باشه اب خورشت این طرفه بقیه اون طرف
کی حاضره از صبح تا شب پوتین به پاش باشه؟
کی حاضره .......

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - شاه دخخ - 30-08-2014

(18-05-2013، 20:11)آیتین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول دبیر ادبیاتمون دخترا هم سربازی میرن ولی از وقتی که جواب بله رو دادند و جالب اینجاست که کارت پایان خدمت هم واسشون صادر نمیشه! تا آخر عمرSad
تا اخر عمررررررررررررررررررSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad