چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن (/showthread.php?tid=36015) |
RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - چمان - 19-08-2014 هه هه خندیم دخترا مارن مثل رگبارن پسرا شیلنگن دست بزنی میلنگن RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - sohrabe khaste - 19-08-2014 (17-10-2013، 18:08)FR♀ZEN GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب واسه خودت بخر (17-07-2014، 9:31)Ofelia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایول (17-07-2014، 10:22)نفیسn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه یه چند تا پروفسور هم دور برم بودن باهاشون مشورت کردم.آخه واسه شناختن دخترا باید تجربه داشته باشی RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - فریده...15 - 19-08-2014 ولی من دوست دارم برم نه اینکه کسی رو بکشم اینکه یه مسافرت مستقل برم حال میده RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - Titiw - 19-08-2014 نخیر پسرا لوسن خیلی دیوسن RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - sohrabe khaste - 19-08-2014 (19-08-2014، 22:45)bita16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توهین نداریم دیگه لطفا RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - الهه 1379 - 19-08-2014 من اصلا باهات موافق نیستم من عاشق اسلحه و تیراندازی و اینجور چیزامونسبتا خشنم حالا باید تو جنگ بکشی تا کشته نشی من یکی با اینجور چیزا مشکل ندارم RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - **zeinab** - 20-08-2014 که چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (18-05-2013، 18:20)elnaz-salavati نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باهات موافقم RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - ~ CrAzY HuMaN ~ - 27-08-2014 اگه بزارن دختراهم برن سربازی،فکر کنم نفر اول من باشم... RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - اشا - 27-08-2014 یه زمانی دوس داشتم برم سربازی ولی حالا نه چکاری هست بری تو سرما گرما خودتو عذاب بدی خونه به این خوبی بعدش وقتی پسرا میرن سربازی خونه سکوت میشه ارامش داری کی حاضره صبح ساعت 4الی5 بیدار بشه بره تو سرما با اب سرد دست وصورت بشوره کی حاضره اون غذاهایی بخوره که یا مثل سنگه یا اگه خورشت باشه اب خورشت این طرفه بقیه اون طرف کی حاضره از صبح تا شب پوتین به پاش باشه؟ کی حاضره ....... RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - شاه دخخ - 30-08-2014 (18-05-2013، 20:11)آیتین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا اخر عمرررررررررررررررررر |